Kokią video inmt už <249lt (jau nusipirko radeon 9200)

Kokią video inmt už <249lt Cha cha (jau nusipirko radeon 9200)

Draugas nori pirkti video už 249lt Cha cha ir nedaugiau (norsb endrai, paskutinėmis naujienomis, galima ir 300kažkur skirti)… nereikia gero greičio,reikia tv-out. Iš esmės tik dėl jo ir keičiama vaizdo plokštė, kaip supratau…
Svarbus dalykas- jo motina palaiko tik AGP 4x
todėl manau, kad geriausia būtų kox gf4 mx su tv-out arba radeon 9200. Dėl gf abejoju dėl tv-out kokybės (nu gi patys žinotMirkt) o dėl radeon tai kaina biškį netelpa į rėmus ir kaip r9200 draugauna su agp 4x?

šiaip neblogas kandidatas yra Connect Radeon 9200/AGP 64MB DDR DVI TV-Out 225lt
Gigabyte Radeon 9200 128MB 8/4x DVI TVO Twin-View 128bit 305 (šita gal geriausiai tikrų, tik brangoka)

Geriausia TV-out kokybe yra pas Matrox, ted galima paimti uzh tiek koki G200 ar gal ir G450 tada tures labai gera tv-out’a Mirkt

Cha cha nu nea… matrox g400 guli mano kompe ir tokios dalios tikrai niekam nelinkiu…Cha cha greičio tikrai tragiškai nėraLiūdnas… jau už gerą tv-out reiktų perdaug greičio paaukot

Draugas nedaug geimins, bet kartais, kaip suprantu, pažais biškį… šiaip ne iš geimerių jisCha cha

Tada teks ieshkoti r9000, na blogiausiu atveju fx5200

su fx 5200 geriau neprasideti…Neatrodo mb daug o mala s***Nekaltas

ash siulau uzh tas babkes pirk GF2

Eik i skelbimus pvz uz 240LT ash buvau gaves nauja GF4Ti + garantija Mirkt

Šypsena draugas perka vaizdą jau rytCha cha tuo lyg ir viskas pasakyta- nerasi nieko norm…

Ir šiaip su skelbimais labai toks slidus reikaliox- patys žinot kaip būna kartais- cooleris super glue priklijuotas, artifaktai ar smth, nes gero, naujo daikto žmogus nepardavinės dabar- turi būti kokių defektų (nu aisq yra tokių nesulaikomų upgradintoju)

na fx5200 tai jau ne dėl kelių dalykų:

1. lėtesnis už gf4
  2. agp 8x

bet 9000 kandidatūra lyg ir visai nieko… reikės pasiūlyti draugui Saphire Radeon 9000 Atlantis 64MDDR250/200 VIVO, AGP2/4 228lt

jei taip, tai paskubek, nes jau r9000 beveik nebevezha…

del fx 5200:
as turejau leadtek gf4 mx 440 buvo geresnis uz fx 5200Cha cha

[quote]
ViR2 rašė:

[quote]
1iT_Cor_Ursi rašė:

tai jis ryt pirkti galvoja:]
ieskau visokiu linku testu daabar;]

šitas ir taip aisq, ir jokia ?ia naujienaCha chaCha chaCha cha

Shtai mano megstamas (tachiau jau senstelejes) lyginamasis review apie didzhiaja dali vaizdo plokshchiu Mirkt
http://www20.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-04.html
Ir neblogas apie 9200 ish sapphire Mirkt
http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-2.html

nu vot, pasiėmė draugas kažkokią mad view radeon 9200 128DDR už 229lt. Jeigu china 128 bit tai vertėjo, jeigu 64bit- tai jau nelabai… Geriau tada jau saphire r9200 būtų ėmęsNekaltas… bet jam tas 128DDR padarė įspūdį, kaip supratauMirkt

Na, dar palygint nebloga videshke, tik zhinoma galejo imt ir 64mb, visviena spartoj 0 skirtumo Cha cha

nu normalesn? u˛ man?j?, aisq, bet nieko super… va tik nzn, kokia china, laaabai man ?domu… nuo to labai daug kas prikklauso gi

kazin ar realiai jauciamas spartos skirtumas radeon 9200 tu paciu parametru saphire ir pwz yuan? zodziu kox spartos skirtumas tarp firmu? ir ar daug lenkia radeon 9200 128mb gf 4 mx440 128mb?

nu spartos skirtumo iš esmės nėra nei tarp spahire, nei tarp yuan net mid-end gaminiuose, ne tame esmė… stabilumas, turbinimas, update’ai, support’as- va kame esmėMirkt Šiaip geriau 128 bit china su yuan’u, negy toks pat procikas tik su 64bit saphire…
O spartos skirtumo tarp gf 4 mx ir radeon 9200 irgi esminio nėra (yra, bet ne esminis). Palyginimui- gf4 iš esmės tox pat spartus kaip ir fx 5200, o radeon 9200 vos vos lenkia 5200 sparta. Radeon’ą jam rekomendavau ne tiek dėl greičio, kiek dėl tv-out -čia jau nepasiginčysi, kad radeon’ų tv-out geresnis, o vaizdo plokštė ir yra keičiama tik dėl jo.