kokia programa LT spelingui ?

kokia programa LT spelingui ?

sveiki…
sorry jei tema kartojas Laimingas
noriu paklaust kokia programa zinot LT spelingui tikrinti, nes man paspaudus F7 ismeta, kad neranda kazkoky DLL faila Nežinau

tai ar zinote tokia programike???

Duok emaila - atsiusiu.

Aš visai neblogai panaudoju ispell’ą su ispell-lt žodynu ( http://sraige.mif.vu.lt/cvs/ispell-lt/ ) - galima tikrinti spellingą bet kokiam failui.

Kas čia per F7 ir dar DLL’ai?

Nea, nežinau šitos mįslės įminimo… tikrai, neįsivaizduoju… Kas gali būti F7 ir dar DLL?

Aš tau į privat rašiau, o dabar viešai, kad nusipelnai ypatingo IT klubo kalėdinio apdovanojimo, - reikia tave išrinkti į spacialią kategoriją. Pernai laimėjo Simsiukas.

OT. Kol zmoniskai neveikia Bangos paieska tokiu temu net nepiktybiskai neisvengsime… turiu minty kad "galbut tema kartojasi". Prisimenu vakar as pac uzdaviau klausima apie kableli. O Alsta sako praeita savaite buvo toks. As pagalvojau kiek tukstanciu zinuciu ir kiek simtu temu nauju/senu prasisuko per ta savaite Nekaltas
Tiesa sakant as tos buvusios praeita savaite temos ir nepastebejau Liūdnas , nors alsta prisipazysta ja "globojes" ir iskelinejes i virshu.
Matyt kas tvarkinga ir nesukelia rupesciu moderatoriui - praslysta ir tiek.

Taigi kol neveikia paieska, stenkites perziuret bent pora puslapiu zemyn, nes ko gero jusu opi problema ishkilo ir ne tik jums ir jau sprendimas rastas.

Jeigu tu nori kad nutilčiau, tai taip ir sakyk, uždėk baną dar ką nors, o ne kažkokias kalėdines dovanėles dovanok. O jei jau dovanoji, tai pirmyn. Apie tavę aš jau senai nuomonę esu susidaręs, bet jos nereiškiu nei tau, nei kitiems - tuo labiau kad visiems dzin kokia mano nuomonė apie tave.

Be kita ko čia ne ta tema. Jei taip nori, sukurk atskirą temą ir pirmyn, o ne čia. Kažkoks neryžtingas tamsta esi.

didelis acioo Cha cha
lieku skolingas Alus

Prasom, man negaila Cha cha

Taigi Juodos avys yra. Spec. Lt speeller