Kokia programa geriausia perziureti nuotraukoms???
Su kokia programa geriausiai yra perziurineti nuotraukas, kad butu galima isryskinti priartinta vaizda???
Adobe Photoshop, ACDSEE 5.0
Win XP tik spragteli nuotrauką ir gali žiūrėti, didinti fragmentus. Jeigu reikia peržiūrėti daug nuotraukų per trumpą laiką, tai patogi jpegger, bet kaži ar didina…
Ech… PhotoShop - tai jau nebe perzhiuros programa, tai jau redaktorius. ACDSee - mokama, komercine, perkrauta, Didzhiuodamasis siulau tokiems reikalams naudoti nemokama, stabilia, galinga ir paprasta bei nedidele IrfanView, kuria gali rasti shtai chia: http://irfanview.tuwien.ac.at/iview380.exe
Pvz as perkant skaneri gavau kartu ir acdsee legalu… yr kompakte su instaliaciniu softu…
wat taip wa :]
pati geriausia programa.
be to nebutina naudot paskutines versijos…
Ash tai nelabai suprantu kuo ji jau tokia geriausia. Gal galetumei man ishaishkinti kokias itin geras f-jas uri ACDSee, kuriu neturi IrfanView? Ash tiesa pasakius ACDSee ne itin ilgai naudojau, nes papraschiausiai neturejau laiko mokytis jos bei perpratineti, mazha to - uzhkniso nuolatinis pirshimas nusipirkti.
Naudoju kazkokia senute ACDSee versija ir man uztenka, na bet reis po nemokamas ir zinoma naujesnes pasidairyt
Nuoshirdzhiai siulau Tau bent jau pabandyti ketvirtoje zhinuteje pamineta alternatyva.
As biskeli neaiskiai parasiau man nereikia perziuros programu ar dyrbti su skeneriu man reikia programeles guri priartinus vaizda ji isryskintu (isfiltruotu) perziuros rogramu turiu ir paint shop pro7, ACDsee5, bet neiviena is siu programu neisfiltruoja vaizo kaip ji pritraukiu kaip pritraukiu daugiau negu standartas tada susilieja vaizdas kvadrateliais. Gal kas zinot kokiu programeliu kurios turi gerus filtrus vaizdui isrisyskinti ir atkurti.
Supratau. Maziau ziurek filmu apie slaptus agentus ir ju superkompus. is mazos rez nuotraukos ne su kuo negausi lygaus ir ryskaus vaizdo. bandyk photoshop ir shapen, blur filtrus.
IrfanView ir ACDSee 3.1
hehe kad ja padidinus gera vaizda matyt ji turi but labai didelio dpi o tas labai daug uzima ir nemanau kad pravartu. i ish wis nx tiek daug traukt artyn?
Teoriskai tai turetu daryti Genuine Fractals 2.5 PrintPro. Bet…, praktikoje nevisai taip.
XnView 1.50 .Home useriams free ir turi LT interfeisa,funkcijomis identiskai Irfan View.
ACDSEE 3.0 iki 5.0
FinePixViewer, man tai visai nieko.
Turiu kompe ACCSee ir Irfantviev…
Galiu pasakyt, kad Irfant kurinukas gerokai labiau patinka. Ir netgi nemokamas!
O kam kartotis du kartus ir po gero laiko tarpo
Pats naudoju dabar irfan view, ir nemokama, nereikia cracku ir t.t. ir lengvute, o ta acdsee tai jau perdaug prigrusta pribumbasu… vistiek niekuo daugiau nesinaudoju ishkyrus nuotrauku perzhiura ir jos konvertavima tarkim ish bmp i jpg…