Kokia programa formatuoti kietajį diską, kad nei viena programa nieko ten neberastų...

Kokia programa formatuoti kietajį diską, kad nei viena programa nieko ten neberastų…

Buvau susidūres su atveju kai reikėjo susigrąžinti formatuotus duomenis, net išsižiojau, kad kai kurios programos sugebėjo rasti tokius duomenis diske, kurie buvo įrašyti seniai, ir pats diskas buvo formatuotas keletą kartų, ir vėl prirašytas informacijos ir vėl formatuotas… T.y. diske randama visa buvusi informacija…

Programa plaktukas Šypsena
O jei rimtai:
Na iš gamintojo svetainės parsisiūsk programėlę disko tvarkymui, suformatinsi low-level ir ką nors iš ten iškast bus velniškai sunku, tiksliau neįmanoma.

Symantec’o Wipeinfo Gerai

System Mechanic 4 Professional
Turi labai daug geru funkciju:tvarko registrus, tem, snipus, isokancias reklamas, kartu ir panda antivirusas, galima atkurti istrintus duomenis, saugei ishtrina duomenis is HD!
http://www.iolo.com/sm/4pro/download.cfm

Vaistai: http://www.crackfind.com/test.php

dar yra killdisk, ace utilites

dd if=/dev/urandom of=/dev/hda irgi tiktų, imho Šypsena

Siaip bandyk Power Quest Magic, arba nueik i DOS ir parasyk Format C: Cha cha

Abudu budai patikimi.

abejju,kad po tokiu veiksmu neimanoma atstatyt duomenu

Abu budai visiskai nepatikimi o siaip uz low lewel geriau nieko nerasi… Nekaltas

Acronis Privacy Expert
arba
Acronis Privacy Expert Suite v7

Nera tokiu programu. Viskas priklauso nuo to, kokios tu salies esi prezidentas arba "konsultantas". Bet kokia rasyta info galima atkrapstyti HDD. Klausimas yra tik uz kiek …

Tikras ir patikimas budas yra plaktukas, arba fizinis disko sunaikinimas

low lever format
arba tiesiog su fdisk paimk ir sunaikink visas particijas

Aš naudočiau format c: /u ir viskas. Tokiu atveju į tuščias vietas surašomi vienetai. Tiktai ne visos format komandos palaiko šį raktą. Galima pasitikrinti surinkus format /? . Win 98 užkrovos disketė netinka. Reikia turėti šiaip DOSinę disketę.

Na nežinau, gal panaikinus loginius diskus ir sukūrus naujus gal duomenys ir dingsta, bet pas mane diskai buvo formatuoti keletą kartų ir per DOS ir su Partition magic, bet duomenų atkųrimo programos vistik randa seniau buvusius duomenis…

Fiziskai sunaikinti diska, kitaip NEIMANOMA Ne. Yra irenginiu, kurie atstato duomenis is virs desimto ligio (uzpildai diska, suformatuoji, uzpildai diska, suformatuoji, uzpi…). Kita vertus, sitas malonumas yra LABAI brangus, ir jei nesi Ben Ladenas, tai niekam neidomu, kokiu merginu nuogas nuotraukas tu laikiai savo HDD Šypsena

Duomenis galima atstatyti net po 15 perrasymu (gal ir daugiau). Tai reiskia, kad istinti duomenis neuztenka, reikia juos dar ir uzrasyti kitais duomenimis. Paprastas formatas cia menkai tepades. Maza to kad lieka partitions info, tai ir patys duomenys niekur nedingsta. Low level format yra kiek geriau, bet ir tai nepades jis juk paprasciausiai visa HDD uzraso nuliukais. Jei padarytumet low-level format, uzrasytumet duomenimis ir vel low level format ir taip 15 kartu tai jau turetumet kokiu nors sansu kad niekas nieko nesuras.

Isvis juokinga Cha cha juk jau nuo paciu pirmuju PC yra dvi programkes: format ir uformat (o gal unformat) Šypsena taip pat yra del ir undelete Cha cha juokinga ar ne?

Jei jau dose tai buvo tai ka kalbeti apie siuolaikines programas?

Na esmė ne ta kad noriu kažką paslėpti, tiesiog per apsirikimą buvau ištrynęs duomenis, o atkūrimo programos išmeto tokių daikčiukų, kurios jau seniai pamiršęs buvau, kad kompe tai kažkada buvo.