Kokia prasmė būti seniūnu?
Sveikučiai. Turiu tokią problemą - ten, kur mokausi, turim, kaip mano brolis sako, "kaušę" dekanę, kuri atsisako dėl jai vienai žinomų priežasčių skirti mane seniūne. Kadangi aš labai norėjau (ir tebenoriu) šitų pareigų ir turėdama viltį, kad gal tai pasikeis, apsiėmiau vykdyti visas seniūnės pareigas (netgi žymėti lankomumą), bet oficialiai visa tai darydavo kita mergina. Taigi man įdomu žmonių nuomonė - ar verta čia man dabar ardytis dėl tų pareigų, jei man jokios naudos, ir ar yra kokia nauda būti seniūne?
Prašau tegu nerašo "Aš dar nesimokau universitete, bet manau…" arba "Na, aš universitete nesimokiau, bet įsivaizduoju…" Parašykit, kas iš tikrųjų žino.
Na, jei esi grupės seniūnas, kai kurie dėstytojai (bet tai būna laaaabai retai) lengviau "praleidžia".
O daugiau tai … tik papildomas vargas, dalink egzaminų tvarkaraščius visiems, atsakinėk į visokius ten klausimus kuriuos grupiokai užduoda - lyg savų problemų maža būtų…
Tikrai neverta. Daug savo laisvo laiko (kurio studijuojant taip jau nėra daug) skiri kažkam bet ne sau.
is patirties zinau, kad seniunai niekad neprapuls… jau jei ten skolytes kokios ar kas tai su dekanu subazarina visad… beje kiek zinau, tai yra vienkartine priemoka per semestra, berods 100 lt… o siaip daug kur seniai stipkes pagal prasymus skirsto, tai aisku saves nenuskriaudzia… tai tiek ziniu…
"+" - didesne stipendija
"-" - visad busi del visko kalta, bereikalingi darbai ant galvos, turi studijuoti, ne studentauti…
- Aš mokausi ir skolų neturiu;
- Aš oficialiai nesu seniūnė (tiesa, dėstytojai to nežino), bet nežinau, ar mane tokia kada nors paskirs…
Taigi šiąnakt sugalvojau, kad ta mergina, kuri oficialiai užima šitas pareigas, tegu ji viską ir daro, o aš pasitraukiu… kaip manot?
daryk puca, ir nuversk valdzia… susitark kad aurora signalini suvi issautu…
Vakar bandžiau… ir ***as gavosi. Taigi sakau, asilienė kažkokia dekanė…
nebūk išnaudojama. Tai ne tavo pareigos. Palik jas tam, kam priklauso. Jei priklausytų tau - tada ok, o kol ne - nefik jas.
ieskok bendrininku… viena tokio didelio darbo nenuveiksi…
Seniune buti tikrai gerai. As univere buvau seniunes pavaduotoja, ir tai man buvo labai gerai. Jai ir destytojai lengvatu daugiau suteikdavo, ir per kaledas stipke dviguba gaudavo, po univero baigimo visa grupe jau nupirko dovana uz rupesti ir t.t.
Bet zinoma yra ir sunkumu - daug lakstymo, egzu derinimas, visas naujienas grupiokams pastoviai reikia pranesti ir t.t.
Bet visdelto seniune buti verta
mareliz rašė:
ieskok bendrininku… viena tokio didelio darbo nenuveiksi…
Tai čia jau visa grupė pareiškė, kad nori, jog būčiau aš, ir pati pavaduotoja, kurią paskyrė seniūne, atsisako pareigų, o jai px…. Taigi apie pučą pamiršk. Dar kas nors pasakykit - ar man pagaliau atiduoti tą žurnalą ir šeštos vaidmenį, ar laukti ir tikėtis…
Ir išvis - ar ateity (ieškant darbo) pravers tai, kad buvai seniūne?
Senune but gerai pinigus moka,jei univere, visa valdzia pazista - bliambaai visur, pas mus dieninem tai seniunas jau islaikydavo egzus vien del to kad buvo seniunu, vakariniam seniune irgi neturi problemu su egzais,taigi manu kad labai gerai but seniune, bet aiskulegalia, jei taip kaip tu, tai tikrai neverta nes tu dirbsi o viska gaus kitas zmogus, taigi gerai pagalvot ar verta test, gal geriau tapt to zmogaus kuris dabar seniunas geriausia drauge
(juokauju
)
Blyn, o aš vis tikiuosi, kad daugiau nuomonių bus, kad mesčiau…
Laava rašė:
Seniune buti tikrai gerai. As univere buvau seniunes pavaduotoja, ir tai man buvo labai gerai. Jai ir destytojai lengvatu daugiau suteikdavo, ir per kaledas stipke dviguba gaudavo, po univero baigimo visa grupe jau nupirko dovana uz rupesti ir t.t.
Bet zinoma yra ir sunkumu - daug lakstymo, egzu derinimas, visas naujienas grupiokams pastoviai reikia pranesti ir t.t.
Bet visdelto seniune buti verta
Na nzn… Jau musu seniune buvo tai Jai ne dovana po baigimo, o i marmūzę torciuku…
Pastoviai blogiausias egzu grafikas, viska suzhinom paskutiniai ir pan.
O jei pas jumi yr seniune, tai tegu ir sukasi - nes stipke gaus didesne ji, o tu busi "Shestiorkė"… Tegu ir kalta tada buna ji…
Kas dar už ntai, kad šį darbą mesčiau?
Va, didelis Mamutas įvardino viską savo vardais
hmm… nesuprantu kame problem? visa grupe nori kito seniuno isskyrus aisku pacia seniune dabartine…reiktu daryt sekanciai: nueinat pas dekana ir pareiskiat, kad dabartine grupes valdzia netenkina, kad norit ta ir ta matyt seniuno pareigose… ir diela zakryto…
mareliz rašė:
hmm… nesuprantu kame problem? visa grupe nori kito seniuno isskyrus aisku pacia seniune dabartine…reiktu daryt sekanciai: nueinat pas dekana ir pareiskiat, kad dabartine grupes valdzia netenkina, kad norit ta ir ta matyt seniuno pareigose… ir diela zakryto…
Blyn, tu kurčias? Dabartinė seniūnė irgi laisvai iš karto atsisako pareigų. Pamiršk šitą dalį (gal tu ir maištinga siela, bet mano irgi. Aš jau viską padariau)
Nagi, paskubėkit - aš per ateinančią valandą turiu nuspręsti