Kokia nuomone?

Kokia nuomone?

Kokia nuomone apie A8 nuo 2003 metu? 3.0 tdi, 4.0 tdi ? teke kam vazineti, eksploatuoti?

labai gera nuomone Taip daug draugu tokias turi, tai visi patenkinti Taip

tik 4 tdi, 3 netraukia Blogai

grazi Gerai

3.0 tdi per 7.8 sek. - ka reiskia netraukia?

rokas-draugelis pajame a8 08 3.0tdi traukos per akis Šypsena

nu mano nuomone nebloga apie jas, ypac kai stovi prie sviesaforo, yra teke matyti gal koki 10 kartu tokia Gerai

ner traukos, cia reik 4 TDI, o jei yra tai imk geriau 6.3 AMG Taip Gerai kuo daugiau galios tuo daugiau respekto, o sita audi atrodo graziai Taip gatveje ir filmuose esu mates toke Girtas

netraukia Apakęs a isprotejai kacuraniau Juokiasi

3.7 benza teko dvi savaites eksplotuoti Cha cha

4.0tdi quattro traukia smagiai, kuro sanaudos nebaisios mieste 12 autostradoj 7 nu bet blee kai remontuot reik tai prasikeikt gali. keitem galini stabdziu suporta - apie 2k, dar purkstukus irgi po pora tukst. kalades su diskais priekiniais 6k suds ta audi…

kai atsinesi pinigus,savo akim juos pamatysiu,puse pragersim,tada ir patarsiu kazka apie audi sita

mano nuomone jei reiktu surast 10 skirtumų tarp šitos ir audi B4 tai butu reikalų Ufff žodziu dizainas pilkas Šypsena

majamis | 07-26 21:45 mano nuomone jei reiktu surast 10 skirtumų tarp šitos ir audi B4 tai butu reikalų žodziu dizainas pilkas ir tai sako zmogus vairuojantis itin prabangu MB 124 1991uju,automobili… kad ir tas B4 kelis kart brangiau kastuoja nei tavo retenIbe

ne nu as juokiuos, cia gi amziniai visi reke kad reik galios netraukia… xujne… Cha cha siaip jokio supratimo neturiu apie sita auto. O cia kazkas rase apie remonta… nu jei zmogus turi pinigu tokei tai gali ir remontuot, as su savo pajemom 1k litu tikrai neislaikyciau tokios, o gal ano dalivio pajemos 4k ir daugiau Šypsena taigi kiekvienas skirtingai gali ziureti i kaladeliu kainas ir panasiai Mirkt

gaudamas 4k algos nei nupirksi,nei islaikysi tokios,nebent pas tetes gyventum ir gautum kas vakara barsciu tarielka

dr - neuzteks visvien. reiktu dar kokiu 2-3t litu is tetes rankpinigiams.

biesas zino,gal ir taip,jei vien stabdziai 10 minimumu Užsispyręs

Trevetukai, nei ta bulka kainuoja brangiau, nei tas MB retenybė Kvankt? bene slaptas audi fanas busi Cha cha