kokia masina?

kokia masina?

kur?

boro/jetto e38 ir e39

desinej e39 kairej lyg e38 o prie pat bora mazu…

tas rakem stovintis turbut sriuba rauna is padangos Šypsenabl pagavau ir as varzta nebloga, jau savaite vazineju, sakiau reiks apsilankyti pas ratu gIditoja Cha cha. man patinka to gIditojo metodai, nereikia net padangos ismontOti: isleidzia ora ir ivaro toki svampala su klijais +5LT ir vaziuoji apsipatenkines, jei kam idomu galiu dOt kontaktus montazkes Gerai

drylio, taik kad pas visus cia dabar taip daro, matyt senai buvai varzta pagaves Cha cha

dOk kontaktus, bo tik istraukes is priek padangos senuku samareza, pasigavau i gala Piktas Uzknisa daputinet… uz 5, tai ne uz 15 Cha cha

“pas visus”- nepas visus, yra snargliu, kuriems px tavo litai ir laikas, juk uz numontavima sumontavima, svareliu kabinima ir litu pasiima Mirktasigalio garazuose prie autotechnikos - Andrius Šypsena

taip ir galvojau, kad mano garazo kiemely Cha cha Reiks uzlekt Taip

aha pagavo sriuba ratas Šypsena) dabar su zieminiais ratais, r17 sulauze ratus Šypsena

bl katik geras debesiukas su lietum praejo Ufff link kauno nuslinko

kaune nesveikai lyja, zaibuoja Mirkt)

tai matomai jau atkeliavo Cha cha nes Ariogaloj kai pystelejo lietaus ir vejo Ufff aptemo taip,kad atrodo jau naktis Cha cha

nepamenu kodel bet vienoj padangu gidikloj sake kad taip negerai lopyt, tipo reikia is vidaus… tik nepamenu kodel, bet gal tiesiog apgavinetojas buvo…

ariogala, bl man sito kaimo pavadinimas tai Gerai Juokiasi

o kas nepatinka? Piktas Cha cha

Burned> kokia cia vieta? Nekaltas

siaip tas dalykas gerai nera, jei nenuemi padangos o tik ikisi is virsaus ta lipnu siula. Taip pravaziavus 20000~ pradeda vel leisti ora, nes devintis padangai, nusidevi tas siulas. Logika paprasta, rimti specai tuom neuziima, nes sako gryzta klientai… Antra karta turi daryti nemokamai, ir gadini savo varda…

Nera turbut remeliu tiem kvadratiniam numeriam Nekaltas