Kokia jusu nuomone del jaunu zmoniu kurie vartoja alkoholi?
Na sakykim vat mano klasei yra tokie 3 klasiokai ir 3 klasiokes kurie eina penktadieniais gerti…siulo ji visiems bet niekas daugiau neina…karta nuejau as…bet as negeriau, o jie visi sesi prisigere kaip sliures, man kaip net baisu kai jie girti kazkaip…ir paskui kita diena klasei viesiem pasakoja kaip jie ten gere…tai ar teisybe as manau: "Jie nori buti vienas uz kita kietesni"? Ir beto jie taip kiekviena savaite ir net ir net i savaite kelis kartus prisigere tai kaip manots jei taip ir liau kas is jus bus po 10 metu?
Mano nuomone: ju arba nenebus gyvuju tarpe, arba bus alkoholikai.
Ir dar as nesuprantu tevu kurie nemato kad ju atzalos geria…ruko zole…
na laukiu jusu nuomoniu…
JU AMZIUS 12-13 METU
As geriu ir man gerai
Jie geria jiems dar geriau!!!
na mano reikalas…
ne tai as suprantu kad cia jau ju reikalas…bet as jiems kai pasakau kaip daugams kad pasekmes nekokios jie man atsako "Nesvaik nesamone cia pasakos kazkokios"
Manau blogai daro,gal dar nesupranta,veliau gailesis kad taip padare.O po 10m bus alchoholikai!
isvis koks cia gerimas nepilnameciams? a? siaip isvis nematau kazkokio tikslo zmonem gerti… niu suprantu per sventes didziasias niu bet siaip… aj ir nereikia sakyt kad tipo linxma… as tai nematau nieko linxmo, geriau jau baigtu maivytis…
jo kas tiesa tas tiesa per sventes galima isgerti SAIKINGAI!
as tam nepritariu.
nu kai vaikai geria cia jau aisku negerai, bet palauk tu keleta meteliu ir pats siurbsi su chebra kokiam parkely
sajkingaj galima…ash uzh…bet tikraj ne kiekwiena sawajte…nes tikraj nemalonu zhiuret pro langa(pro kuri matosi tik darzhas) matyt -30lajpsniu shalchio temperaturoje ejnanti sena alkoholika drebanchiom rankom link kiosko pirkt adekolono…nu krc turejot mane suprast
Niu tikrai nepritariu, kada jauni zmones geria. Kartais suprantu, galima isgerti siek tiek… kad linksmiau butu, bet ne nusigerti…
Aš kažkaip nekreipiu demesio.Pati nesu susidūrus su tokia draugų kompanija kuri nuolat gertų… ir šiaip ka jie nori-tegul daro…vistiek neišaiškinsi
na 10ties metu tai permazi rukyti ir gerti na bet ju reikalas jie gadinasi sau gyvenima ne mes
dabar man 20, bet pries kokius 5metus tai ir mes su chebryte savaitgaliais isgerinedavom ir as tame nieko blogo nematau,blogai kai vienas sedi pasislepes ir geri,o su chebrite visai nieko,taip gaudavasi kad kiekviena savaitgali kurio nors tevai pasisalindavo is namu ir visi varydavom ten tusinti,tiesiog linxmai praleisti laika,buvavo kad prisigerdavom kaip tapkes,bet tai as cia nematau nieko blogo,nu gerem, uzaugau, ir netapau alkoholiku,dabar prisigeriu tik karta gal du per menesi,tiesiog nebera laiko,darbas,moxlai mergina ir t.t. tad naudokites proga kol galit, otai pasensit ir galesit tada bambeti ant gerenciu paugliu…
Nu tai jokiu budu neik i bangos meet’us
Si fraze tikrai neapgalvotai pasakyta…na cia aisku tik mano nuomone…
…prisiminiau dar viena dalyka, karta su draugeliu stovejom netoli kioskelio ir sjp bludijom,priejo nu kokiu 7-8 metu du berniukai man iki bambos, o as ir taip neaukstas ir paprase nupirkti alaus,tada nusiurpom abudu,atskaitem morala ir nuvijom nchj…ple tada tox levas jausmas apeme,ziauru kai jau tokie geria alu, kai jiems dar piena reiktu gerti kad uzaugtu
va va
Gaila kad nepasakei amziaus savo ir klasioku. Manau cia svarbu. Nu as ne pries alkoholi, bet kas savaite tai jau nieko gero. Kai alkoholis tampa rutina, tai jau ne malonumas. Va mano viena drauge irgi gerdavo kas savaite, o dabar kas antra arba kieviena diena ir sako, kad zajebys, tipo faina gert pust zole. Man baisu nuo tokiu kalbu. jai nezinau gal kokia 16 o ji jau priklausoma, nu bent jau psichologishkai. Taj va tokiu kalbu pasiklauses nusprendziau tapti daliniu abstinentu. Nu bet nesausai. Va pavyzdziuj vakar bisky sidro isgeriau, bet nieko nepasijuto, nes labai mazai. Beja man 17.
Jei ne gerti ir ne vemti - nachui čia išvis gyventi?
Vartoti alkoholį pradėjau nuo 6 klasės, dabar tempus sumažinau, bet šiaip per meetus prilaku kaip arklys Nematau nieko baisaus penktadieniais prisigerti - laužk medį kol jaunas t.y. gerk kol jaunas, nes paskui atsibos, o jei alkoholio skonį pajusi vyresnis, tai gali tikrai alkoholiku patapti
Šiaip tai px man ant nepilnamečių, kurie geria - aš pats gėriau, tad galiu pasakyti tiek - gerkit kol jauni, patirkit viską, ko nepatyrėt, linksminkitės, gerkit, kruškitės, rūkykit - gyvenam vieną kartą(beje, aš prieš narkotikus).
Tej va… sėkmės