Kokia jusu nuomone apie romantikus?

Kokia jusu nuomone apie romantikus?

tai ka manot????

man patinka romantikai ir rozes.FlirtasDrovusMyliuGėlė

Romantikai yra Gerai myliu juosMyliuMyliuNiam niam

romantikai - geri zmogeliukai… jie tiki svajonemis, net ir tomis, kuriu neimanoma igyvendinti… Gėlė

RomantikaGerai Man patinka romantiški vaikinai.

jie cool tik gaila kad jie nykstanti rusis…TūsasTūsasTūsas

ramantikai yra gerai Šypsena seip as pati romantike…ŠypsenaFlirtasMyliuTūsasTūsasTūsasTūsas

romantikaGeraiBet turbut vaikinams buti romantiskiems nemadinga…Liūdnas

gaila kad vaikinai nepasisako…Žliumbia bootu idomu suzinotu ir ju nuomoneNekaltas

tas tikejimas padeda igywendint swajones!Taip

tikriausiai bijo pareikst savo nuomone…

patinka man romantikaiŠypsenajie labai faini zmogeliukaiGerai

patinka, tik kai jau per daug romantikos galvelej ir sirdy tai nekas…Nekaltas kai kiekvienam zingsny vis kalba ar izvelgia romantika romantika romantika- nebepatinka …

Va ir pirmas taip lauktas pasisakymas is vyriskos puses Laimingas Romantika ir romantikai yra Gerai, bet kad dabar tai jau labai nykstanti rusis… Nors per daug romatikos ir negerai, bet manau dabar jos isvis truksta… Gėlė Labas

manau kad gerai jiemLiūdnasNežinau

Romantikai yra labai idomus zhmogeliukai su kuriais visada smagu bendrauti…Šypsena Ju mintys labai savitos ir idomios… Paprastai tokie zhmones buna labai ishradingi…Taip

Mano nuomone romantikai, tai cool as juos labai megstu. Mano geriausi draugai visi romantikai kaip ir as Flirtas

myliu juosGėlė

Faini zmones, nors pati manau, adk esu realiste… Laimingas Bet uztat megstu savjoti ir svajoju daznokai… per pamokas Cha cha