, kokia jusu krutines apimtis?

, kokia jusu krutines apimtis?

Koks jusu krutine dydis??
Klausiat kodel as to klausiu?? o todel kad kazkas paklause koks turi buti vidutinis Pns
Koks jusu krutine dydis??

B

Šypsena tropikas IskrypelisŠypsena Juk cia nepilnametesŠypsena I teisma tokiusŠypsena

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

mano irgi Taip

Labai atsiprashau uz tiesmukiskuma
bet kiek metru ar centimetru yra B?

B yra pats tas… Taip

ot ir ne tas pats b palyginus mazas o vidutinis turi buti 90 bent jau taip raso

radot del ko pasigyncit … Cha cha kai ieskai panos ne vien pagal “tai” juk ieskai … o gal as klystu ???

idomiai cia jus, hehe… nu tropikai pats laikas tau apsilankyti namelyje su grotelem vietoj langu, hehe… okay juokauju Flirtas nesvarbu koks dydis…

mazakrutems pamoina sakyti todel varo ant temos autoriaus Cha cha

tarp A ir B o man didesnes ir nejkia ir mani vajkinas ta pati sako Liežuvis
ne bet tema tai unikali Cha cha

nieko cia unikalaus, jau buvo lygiai tokia pati shiame klube ir gal net ne viena tixliai nepamenu

nu nzn nzn, atvaziuosiu i vilniu is naujo pamatuosiu, man atrodo kazka suki Taip

as sakau moderatore kazka suka, tai paraso zinute po to ishtrina, tai temos pavadinima keicia, negerai negerai

kad suprastume tas raides j
au geriau mase sakytumet krutuJuokiasi

dar geriau turi, o geriausia, pagal tai i bicho delna telpa ir tilptu dar siek tiek didesne, lygiai su bicho delnu, biski didesne nei telpa i ranka, daug didesne nei telpa i ranka, reiktu keliu vyru norint apimt

nemanau, kad tai svarbiausias dalykas Drovus

nu tu kaip panu zinovas tai turetum ir suprast, kad pvz mano 89 cm apimtis, bet pati krutine gali but mazesne uz kitos, kurios irgi tiek pat…Special for shrnz jei kitais matais tai 70B, i Vyras delna puikiai telpa, kaip tik Liežuvis prasom vaziuok ir matuok…Mirkt