Kokia grindis dėti miegamąjame
Yra 9 m2 kambariuskas kuris bus miegamas. Yra du variantai grindų mano - laminatas, žmonos - parketas. Manlengviau laminatą, žmonai geriau parketas. Kaina: laminatas - 300, parketas - 450-500. jei dėsiu laminatą ir nepatiks tai visam laikui turėsiu priekaištų. Ar verta į miegamą dėti parketą ? Paskaičiavus lovą užims 1/3 kambario.
na parketas visad geriau nei plasmasines lenteles…o dar tas slykstus kauksejimas…
mano tevukas pas save visame name parketa sudejo. ir miegamajam tame tarpe. visai nieko tik jam kvadrato kaina gerokai mazesne gavosi
Yra tokios parketlentės - panašios kaip lamionatas- dedasi taip pat. Tik kaina skiriasi - ankščiau buvo apie 80 Lt už kvadratą.
jei tik toks kainu skirtumas - dek parketa dziaugsis ne tik zmona , bet ir paciam bus malonu geras grindis isirengus.
nemanau, kad verta deti parketa vien del tavo argumento, jog didziaja dali kambario uzima lova ir baldai, jei kambarys 9 kv. m., kiek ten belieka vietos vaikscioti? o nenorite kilimines dangos? kokio su trumpu plauku, juk taip smagu basam islipti ant kazko silto. Jei laminatas, tai surakinamas (be kliju).
as tai imciau laminata ir uz likusius pinigus kilima ant virsaus, bus maloniau vaikscioti.
Mes nusiziureje nuo draugu gera danga dejom, dabar kiti draugai jau nuo musu nusiziureje deda danga, nes tikrai miegamajam nepalyginsi su kietom grindim… kaip smagu vaikscioti!
Cia kaip supratau kaina uz visus 9 kv, o ne uz 1m2, nes jeigu 300 uz 1m2 tai cia turbut ranku darbo parketas. Skirtumas manau tik toks ar vaikstai ant dirbtino pavirsiaus (laminatas) arba naturalaus (medis). Kilimines dangos sugeria visas dulkes ir kita, taigi mano nuomone jos nelabai i miegamaji, aisku smagumo tai smagiausia basam vaikscioti, bet kiek ten tu vaiksciosi 9 m2-lova 2-3 zingsnius…
Uzmesit ant virsaus kilimus ir pamirsit kas po jais As isvis nieko nedeciau - tik danga. Galbut kokoso
As desiu laminata, su parketu vargo daug, o parketleciu kainos nerealios.
Svetainėje susidėjom laminatą. Miegamajame - senos medinės grindys, buvo dar kilimas ant viršaus, bet išnešiau - tikrai labai renka dulkes, o miegoti jomis kvėpuojant nesinori (nebent turit laiko dukart per dieną jį valyti)… Tai va, laminato antrąkart tikrai nedėčiau, netgi svetainėje.
Jis nėra šiltas,kaip medis, elektrinasi, ant jo su kojinėmis pasijunti lyg čiuožykloje
Palyginus su naujomis medinėmis grindimis vaiko kambaryje, skirtumas medžio naudai akivaizdus. Beje, esu girdėjusi,kad labai neblogai - kamštinė danga- ir šilta, ir natūralu, tik kad nepigu…
harveymaria.co.uk/ - spauskit nuorodą kairėje real rooms, pamatysite pavyzdžius
prabuskit zmones, jus pazsiziurekit kokios dabar dangos yra ir antistatines ir visokios pan, kurios tikrai NIEKO nesutraukia. pasidejau tokia pas save vienam kambary, vargo nematau. Tik skaitykit etiketes ten ant tu rulonu nes tos pigiausios tai ten aisku traukia viska i save. taj dabokit antistatiniu (ar kazkaip panasiai skamba)
Ivertinkite dar viena momenta. Pas mane bute irgi visur parketas, na dar darbo kambaryje ar salione tai nieko. Bet va praejo 5 metai ir reiketu perdazyti. Ir susidureme su labai didele problema - na saliono ir darbo kambariu baldus nera sunku pernesti, o miegmajame ta didele lova su visokiomis spintelemis .
Pasakysiu atvirai norint ja isnesti reikia pilnai viska isardyti ir po to sudeti. Taigi atvirai pasakius vien del sios priezasities daugiau niekada gyvenime nedeciau parketo - kilimine danga arba laminatas. Nors sintetika be maziau galvos skausmo
Tai va ir as norejau pasakyti, kad normaliai danga reikia deti, o ne is bobuciu laiku, prisiskaite pasaku visi ir bijo. turbut visi statai ir vis daugiau europos dangas megsta del to kad renka dulkes…
as irgi dvejociau - deti laminata ar parketlentes (pagal kaina suprantu kad bus jos, o ne parketas) didziaja dali uzims lova, paskui dar pasitiesi tipo kilima, kad islipus is lovos nebutu salta. kas ten besimatys? gal gerai zmones sako - tiesk kilimine danga ir tiek ziniu
Mes susidėjom laminatą- nesiskundžiu. Parketo nenorėjom, nes galvojom, kad gal neamžiams įsikėlėm, jei ką- perdėsim. Kiliminės nea- peršluostyt su drėgna šluoste l.paprasta ir mažiau trunka, o ir geriausia danga kažkiek dulkes kaups, o jei ir nekaups- tai tos dulkės kažkur kitur kauptis turės … Kambarys- 15.5 kv, bet vistiek ne parodai skirtas- lova 4 kv užima, dar 3- spinta, o kas lieka- l. gražiai ir taip atrodo
as parduodu parketa, kokio reikia ir pigiai. kaina susitarsim privaciai
aš miegamajam norėčiau natūralaus kamščio. šiltos, ‘minkštos’ ir gražios. ko daugiau norėt iš grindų? o parketo mėgėjams - gal kamštyinį parketą rinktis?