ghm kazkada pries metus buvo tokia tema
O siaip tai varge varge gali galva nusisukti tokioje prekiu pasiuloje… As tai rinksiuos pagal kaina ir pagal funkciju minimaluma Nu ir gal ne turkiska
Ka ne turkiška, tai čia faktas. Tiesa pasakius, kai pradėjau domėtis, galva susisuko.
Kaina savaime aišku yra svarbus dalykas, o kodėl funkcijų minimalumas? Man kaip tik atrodo - kuo daugiau navarotų, tuo geriau.
kuo daugiau navarotų - tuo daugiau kam yra gesti… Aš pasiėmiau Fagor dviejų skylių (primetėm, kad tik tiek tenaudojom, kai dujinė buvo). Va minusas tik, kad ten rankenėlės junginėjimui - išsikišę iš paviršiaus. Keturių skylių būtų su mygtukais, bet ir kaina tada jau nebe 680…
mano tevai nusipirko gorenje su visais navarotais, tai va jau metus turi, o panaudojo orkaiteje tik 2 programas (is 8). Nu tai as sakau kam moketi dvigubai uz tai, ko nenaudosi. Suprantu buciau kokia ten superkulinare, bet nesu. Taigi kuo paprasciau viskas Beje drauge pries 1,5 metu nusipirko su visais navarotais - gal prireiks - ir ne kartelio neprireike!
Aisku norisi tu navarotu, bet stengiuosi mastyti realiai
turim orkaite elektrine f-ju daug bet ir naudoji ir kepima tik virsuj arba ir pilna, grilis pabaigai gerai, sumustiniams apkepti , prie kiekv. f-jos propeleri gali isijungti, atsildymui irgi yra f-ja , o kitu net nezinau , bet tos kurias naudoju verta
Nu tai suskaiciavau 3 funkcijas, plius propeleris (nu nepasakyciau kad jis atskira funkcija , o atsildymas tai nezinau neperku saldytu produktu ir saldiklyje ju nesandeliuoju, taip kad nereikalinga… Beje toks klausimas - kaip grili ir sienele virs jo valote?
o gal kas galetu pasakyti kuri technika patikimiau FAGOR ar HANSA. kazkaip man sios dvi patrauke aki nera l. brangios gal ir kokybe nieko jei kas turit pasidalinkit mintim
Ar tikrai ta orkaite reikalinga?As tai durnas ,kad pirkau,nei ten ka kepu.Kaimynas neturedavo tai jis vistas kepdavo pas mane,o dabar stovi.Geriau tik ileidziama virsu buciau paemes.O siaip jos visos yra vienodos,nes virsutine keramika yra visiems gaminama tos pacios vokieciu kontoros,o toliau dielo techniki i elektroniki.O orkaites tai skiriasi tuo,kad jos yra paprastos arba dengtos antistatine danga,nuo kurios lengva valyti degesius,o toliau dielo techniki i elektroniki.Jei tikrai kepsi pyragus,tai geriau brangiau moketi ir imti su danga,tik beda,kad nera tokio varianto,kad ir danga butu,kad ir mazai funkciju butu.Jei jau yra tai pilnas komplektas ir pigiausias variantas apie 2000.
vo vo visiskai pritariu - jau tu funkciju kai prikisa… Savaitgali electrolux’u pasidomejom - tai nesamone kazkokia modelis lyg paprasciausias (bent jau pigiausias) - o jame termometras skirtas i mesa ismeigti kepant - gyvenime nereiks man tokio cudo, o nejaugi uz ji moketi teks??? nusivyliau as orkaiciu pasiula. Ir dar jei orkaite paprasta visai (na mazai funkciju) - tai kaitlentes su reguliuojamom kaivietem jau neprijungsi Su atskiru valdymu vel gi - jau brangiau. Ne nu nesamone jei man buitine technika brangiau uz virtuves baldus kainuos
Nezinau, zanussi orkaite montuojama su visais navarotais (grilius, karsto oro putimas, grilius su karstu oru (bent jau taip nupaisyta), kepimas is virsaus, is apacios, is abieju pusiu, saldyto maisto atsildymas), sidabrine, grazi ir kaitlente su sensoriniu valdymu, keraminiu pavirsium kainuoja apie 3300Lt, tiksliai nepasakysiu, bet man atrodo orkaite 1700, kaitlente 1500 Lt. Tai kokia paprastesne zanussi dar pigiau… Funkcijos normaliai viskas veikia, ir dizainas zanussi grazus. Be to tos pacios elektrolux grupes, kuri gamina ir aeg. Tai kam moketi uz aeg, jei toki pat daikta prastesniu pavadinimu turesi ir dziaugsiesi.