Kokia daina jums siandien isikalusi i galva? Arba kokia yra ilgiausiai skambejusi galvoje?

Kokia daina jums siandien isikalusi i galva? Arba kokia yra ilgiausiai skambejusi galvoje?

Juk visiems taip buna - isgirsti ryte kokia daina ir nori nenori paskui visa diena niuniuoji. Taigi kokia melodija girdejote siandien? Man tai siandien “Kung Fu Fighting”:

Nekaltas Girtas Niam niam

jo man ta daina irgi buvo istrigusi Taipsiaip, amn atrodo aspkutini karta vis niuniavau metallica-fade to black

Nenusibodo paskui ta daina?

BI-2 - Vecno Molodoj oj keip veza aij dar sierioga - bumer

dabar - telebimbam - telewizoriaus melodija, tik zhodzhius pakejtem… Cha cha pwz: **labaj geras dajktas yra bonka haaaaaros, wos tiktaj ishgerus ash galiu apwemt kampus… apwemti kampus, apwemti kampus… Cha cha labaj geras dajktas yra slaabooootke wos tiktaj nuejus ash galiu gaut i dantis… gaut i dantis, gaut i dantis…**ir tajp toliaw ir panashiai…;D Girtas

G-E-L-Y-T-E <-- keita Juokiasi

kad, man atrodo ji viena geriausiu… dainu pasaulyje, niekaip neatsibosta Šypsena

Ashanti - Only U … :>

siuo metu galvoje skamba Lamb “Gabriel”

man tai labaij daznas rejkalas su tais istrigimais dainu yra…jau nuo naujako vis atsimetu gwen stefani “what are jou waiting for”…bet seip tai gerai kad galvoj bent daina o ne visai tuscia Šypsena

KYO “Contact” Myliu Nes šiandien visą dieną žiūriu klipą Cha cha

siandien Natashos bedingfield - unwritten, ar kaip ten jinai vadinas…o ilgiausiai…mm vaje. man labai daug dainu yra taip uzstrige, kad galvojau apsivemsiu.

kol neisijungiau muzikos buvo isikalus courtney love-Dying…(nekenciu atlikejos…bet del dainos tai priekaistu neaturiu…:})…

Man irgi daznai istringa kokia nors daina. Bet labai nervina, kai reikia susikaupt. Arba rasant koki kontrolini. Nekaltas

wiena karta buwo lnk gimtadienio dajna koki menesi sitrigus.galwojaw nusishawsiu… Veeedar ir dabar atsimenu… gimtadienis,lyg wejas uzh kalnu… nusishypsok…ir nt.t. SEWBAS Pavargęs Pavargęs Veee Pavargęs Pavargęs Ignoruoju

man dažnai įstringa kokia nors daina, kurios aš negaliu pernešti Pavargęs