Kokia daina jums siandien isikalusi i galva? Arba kokia yra ilgiausiai skambejusi galvoje?
Juk visiems taip buna - isgirsti ryte kokia daina ir nori nenori paskui visa diena niuniuoji. Taigi kokia melodija girdejote siandien? Man tai siandien “Kung Fu Fighting”:
jo man ta daina irgi buvo istrigusi siaip, amn atrodo aspkutini karta vis niuniavau metallica-fade to black
Nenusibodo paskui ta daina?
BI-2 - Vecno Molodoj oj keip veza aij dar sierioga - bumer
dabar - telebimbam - telewizoriaus melodija, tik zhodzhius pakejtem… pwz: **labaj geras dajktas yra bonka haaaaaros, wos tiktaj ishgerus ash galiu apwemt kampus… apwemti kampus, apwemti kampus…
labaj geras dajktas yra slaabooootke wos tiktaj nuejus ash galiu gaut i dantis… gaut i dantis, gaut i dantis…**ir tajp toliaw ir panashiai…;D
G-E-L-Y-T-E <-- keita
kad, man atrodo ji viena geriausiu… dainu pasaulyje, niekaip neatsibosta
Ashanti - Only U … :>
siuo metu galvoje skamba Lamb “Gabriel”
man tai labaij daznas rejkalas su tais istrigimais dainu yra…jau nuo naujako vis atsimetu gwen stefani “what are jou waiting for”…bet seip tai gerai kad galvoj bent daina o ne visai tuscia
KYO “Contact” Nes šiandien visą dieną žiūriu klipą
siandien Natashos bedingfield - unwritten, ar kaip ten jinai vadinas…o ilgiausiai…mm vaje. man labai daug dainu yra taip uzstrige, kad galvojau apsivemsiu.
kol neisijungiau muzikos buvo isikalus courtney love-Dying…(nekenciu atlikejos…bet del dainos tai priekaistu neaturiu…:})…
Man irgi daznai istringa kokia nors daina. Bet labai nervina, kai reikia susikaupt. Arba rasant koki kontrolini.
wiena karta buwo lnk gimtadienio dajna koki menesi sitrigus.galwojaw nusishawsiu… dar ir dabar atsimenu… gimtadienis,lyg wejas uzh kalnu… nusishypsok…ir nt.t. SEWBAS
man dažnai įstringa kokia nors daina, kurios aš negaliu pernešti