Kokia daina groja per LNK(filmo anonsas)

Kokia daina groja per LNK(filmo anonsas)

Kokia daina groja per LNK reklama, kai reklamuoja 4 filmus su tuo paciu aktorium(nebepamenu pavardes, gal kevinas kostneris nu nzn Šypsena Ten tas kur asmens sargybinyje vaidina) Tai va ir reklamoj ir reklamuoajs asmens sargybins ir dar 3 filmai su tuo paciu veikeju. Tai koki ten daina groj? Tokia leta.

Whitney Houston “I will always love you” tik nesu wisihkai tikra, kad chia ta, kur bootent ten groja, bet man atrodo, kad ta

Jei jau Costneris, tai maž kokią Whitney Houston “I will always love you” į reklamą įsabačino… Nekaltas

tai jo, ta

o kokia daina per LNK “Kristaus kančia” anonsą?

o kokia daina skamba per 5kanalo reklamą, kai reklamuojamas filmas “aštuonkojis”?

na per ta reklama groja “Take That” daina nezinau kaip vadinasi,gal Final kiss,nes priedainio zodziai tokie don’t say it’s a final kiss…siaip ziauriai gera daina

Čia katrą reklamą turi omenyje? Nekaltas Dabar jau nebesuprasi apie ką kalba eina, kai tiek klausimų vienoj temoj. O tavo dainos apibūdinimas labai jau į East 17 - Stay another day užneša. Taip Cha chaĮ “Aštuonkojo” anonsą aš asmeniškai Riz Ortolani - La Piovra Theme dėčiau. Jei vėlesnės dalys - Enio Morricone

a tikrai taip ir yra turbut,su Take That busiu suklydes Cha chao ta daina per LNK Cosnerio filmus reklamuojant groja Taip

Tai Take That su East 17 ne taip jau ir sunku supainioti. Taip Ale va čia vienai mergaitei East 17 į Whitney Houston panašu pasirodė… Nekaltas Apakęs Baisu Cha cha Arba yra kelios šio anonso versijos…

na kai pamaciau kad sako man, jog ten whitney houston daiuoja Baisu nusprendziau palikt sia tema likimo valiai, bet va ateinu po parikes ir zurek tu man kiek pridiskutuota. Dekui uzh daina. Šypsena

nu tai ka reikia gi zhmogui padet, tuo labiau, kad kiti zhino, kaip Mirkt

Turbut reikia buti gimusiam po 90 metu, kad tokios dainos nezinot, nes savo laiku ausis nori nenori isuze Cha cha

jei nemajshaw reklamu taj kazhkas panashaws y Led Zeppelin - Kashmir…bet che kazhkokia kitoke versija… Nekaltas

man ta daina irgi praeina

kas dainuoja “give a bit of mmm to me and i’ll give a bit of mmm to you” ?