Kokia auksinio dantuko kaina?

Kokia auksinio dantuko kaina?

Ziauriai skubiai reikia šios informacijos!!! Prašau parašykite gramo kainą!!!

Tokio medicininio kaip ir nera,yra “dantu auksas” vadinamas tu apie sita?Kokiam tikslui ji stau reikalingas?

Na kiek kainuoja dantukas auksinis??? Man sito reikia? Nes zmogus ruosiasi Anglijoj detis, tai norisi zinoti nors orientacine kaina jei galima atsakykit kuo skubiau…

Na jei jis desis anglijoje ne pas lietuvius tai greiciausiai bus lietas tas dantukas,o kiek jis svers priklauso nuo to dantuko dydzio,l.mazai info duodi.Jei pas lietuvius tai gali buti stampuotas dantukas,tada reikes apie 1.5-3 gr.Bet kuriuo atveju reikia daugiau info.

Na tai kiek gramas kainuoja ar gali kas pasakyti!!! Kiek gramas kainuoja as juk prasau o ne kiek dantukas sveria!!! Jau kiek jis svers tiek… bet kiek aukso gramas kainuoja prasau parasykit!!!

O tu temos pavadinima pasiskaityk!Ir dar priklausomai nuo to koks bus daromas dantis priklauso kokios prabos aukso reikes ar 950 (jei stampuotas),jei lietas 750.Ir kur tau reikia aukso kainos ar Lietuvoje ar Anglijoje?

Nu koks skyrtumas kur man jo reikia Liūdnas ar galima suzinoti orientacine kaina??? 950 prabos!!! jei gali atrasyk greitai… ir kitos prabos gali parasyti jei zinai…Siaip tai jei zinai rasyk Anglijos kainas

tai kam reikia temos pavadinima pasiskaityti, jei zmogus klausia apie kaina, o jam atsako apie dantuko svori Liūdnas

Anglijos kainu nezinau,nes man gera ir Lietuvoje,Lietuvoje gramo kaina (950 prabos)nuo 45-60 Lt,na uz 45 Lt.reikia daug ir ilgai ieskoti.Kur jo ieskoti tik lombarduose Šypsena