Koki UPS’a pasirinkt?
Taigi iskilo man butinybe UPS’a koki isigyt, kol mano kompelis visai nenumire… As barake gyvenu o kaimynai per saugiklius nesikuklina ‘pagrot’ ir seip daznai itampa dingsta Patarkit ka nors ismintingieji bangieciai!
Is nebrangiu as naudoju Mustek
‘is nebrangiuju’ tai kiek mazdaug litukais? ir kiek laiko pradingus itampai dar gyvuoja -PC normaliai spesiu isjungt ? radau cia pasiulyma kazkoki Tripple Lite Smart700 uz 200Lt
Susigundyt ar nia?
Neblogas yra TRUST firmos energy protector 500
geras yra APC smart UPS maciau 700 VA uz 320 LT
O tu pirma ish kur nors pameginimui pasiskolink UPS`a, bo manasis (kaip ir daug kam) tai nepasiteisino barako salygom… Tie patys kaimynai uzhu sienos ka nors isijungia stiprelesnio i rozetke, tai kas kad elektra yra, mano UPSiukas tik cyp cyp (niu tipo i akumuliatoriaus rezhima persijungia), po kurio laiko jau gailiai ishtisai cyyyyp, a paskui jau tas pats, kaip ir saugiklius ishmushus
gale buna jungikliukai, kuriais galima sumažint ribinę įtampą, prie kurios persijungia UPS ant savęs…tai padaryk -10V ir nesijungs taip dažnai…
Siaip tai 600 ar 700VA per akis.
Geras dalykas tas UPSas, as jau irgi dairausi nes buna kad sumirksi elektra, o jei dirbi ka rimta tai ir prarast gaila…
Vienzo… geras dalykas
wo nusipirkau jau kazkoki ONEAC 400VA, ~15min gal ir trauktu (testuosim). na per tiek laiko iki saugikliu nubegsiu, kad ijungt