Kokį spausdintuvą pirkti?

Kokį spausdintuvą pirkti?

Noriu pirkti rašalinį spausdintuvą, tik nežinau kokios firmos ir kokį modelį rinktis. Gal kas gali padėt išsirinkti? Spausdinama bus namie.

Kiek pinigu gali skirti? Ar reikia spalwotu kopiju?

jei tik siaip savo malonumui, tai pirk canon s100 pilnai uzteks spausdint textiniams failams, ar paveiksliukams… Cha cha

Pries perkant spausdintuva pagalvok, kiek ir ko spausdinsi. Jei gana daug, tai zinok, kad pirkti origanalias rasalines (kartridzus) yra labai brangu. Taip gamintojai atsiima pinigus uz pigiai parduota spausdintuva. Pvz. HP serijos juoda rasaline (600, 700, 800 tipu spausdintuvams) kainuoja apie 130 Lt, puslapio spausdinimo savikaina apie 23 centai. As nusipirkau 1 litra rasalo, dabar vienas uzpildymas kainuoja 5Lt 20 ct, puslapio spausdinimo savikaina maziau kaip 1 centas ir perspjaunu ne viena lazerini spausdintuva!

Siulau HP jie geriausi Lietuvoje siuo metu.

as naudoju CANON S400 tikrai geras spausdintuvas visos spalvos yra atskiruose kasetese todel pasibaigus pvz. raudonai nereikia keisti visu uztenka pakeisti tik raudona Šypsena Sanaudos gana nedideles Spausdinimo kokybe normali

Jei spausdinsi daug, tada pirk Canon’a (pvz., S200). Rasala galesi pirkti kapsulemis neorginalu. Taciau toks rasalas gali greit uzdziutiu. Jei spausdini mazai tada pirk HP (pvz., DeskJet 656C). Cia rasalas brangus, taciau su tokiu printeriu maziau vargo, nes jei ir uzdzius galvute, tai ji keiciasi kartu su kartridzu. O pildyti HP kartridzu neapsimoka, nes nuo to labai krenta kokybe.

Tik jokiu budu nepirk XEROX rasalinio, pats toki turiu tai vienos problemos su tuo drahluPiktas