Koki rekomenduotumete IRC Proxy Scanner ?

Reklaminti ruošieisi? Nekaltas

Ne, mano LAN kaimynas raklmamina tai ash negaliu paijungti nes buna auto kill

tai tu jam akill padaryk… Na ne jo mircui, bet jam … Manau supratai Mirkt ir nereiks jokiu proxiu Taip

Man ir tas pat…Naudojuos a0 o ash jo kontroliuot negaliu…kaimynas vis del to Mirkt…Padekit zhmogiukai ka? ;\

Jo man ir reikia prasau padekit uzknisa vienas is tinklo prisireklamina ir xana zinociau kas uzmusciau kekšė tik va kad nzn Nežinau Pas mus tinklas didelis apie 40 useriu o viskas ant per viena serva eina Nežinau O tiekejai zadejo jau pries metus sutvarkyt o dar nieko nepadaro tai gal kas galetu padet Žliumbia

"IRC Proxy checker" tas, kur ikona - kenis is pietu parko

Atsisakyk mokėti $ už inetą, arba sakyk, kad mokėsi tik dalį, kai buvau LAN’e kadaise tai adminas sureagavo ir pastatė ident servą Taip

Aciu uz patarima as juos kai reikalas pakankinsiu dabar

Dabar prasau paaiskint kaip ta programele naudotis as lama ant proxy ir visu kitu dalyku Mirkt Buciau labai dekingas jei trumpai greit paaiskintumet

Mano nuomone aiskint apie proxius neverta, paklausit kodel? Todel kad labai paprastai galima pasinaudot nekokiems tikslams, jei sakai nieko nezinai tai truputuka pasimokyk-pasiskaityk bent teorija kai suprasi ka su proxy’ais galima padaryt nekils noro pasakot apie juos-o galima pridirbt nerealiai daug… Jau isbandziau vieno puslapio balsavimas nuejo suniui ant uodegos, o tai buvo tik bandymas-adminas net neitare kad apie 2000balsu yra fiktyviu…
isskirtiniais atvejais naudok kobros ir bbd servus, taip pat jieskok to blogojo kaimyno yra irc scriptai kurie skanuoja klonus, bandyk tartis kad ne kill’intu o tik kanala uzrakinetu