Aš rinkčiausi pigesnę. Aišku, Kingston turi geresnį vardą, tačiau labai jau retai būna, kad operatyvinė atmintis sustreikuotų. O jeigu dar vienodą garantiją abiems duoda…
o gal dar geriau padaryk : imk PQI rama - sutaupai lituku pasiemes PQI DDR DIMM 256MB, DDR333, CL2.5,arba uz beveik ta pacia kaina kaip ir Kingston nusipreki 512 mb.As asmeniskai nebuciau linkes inevstuoti i rama daug pinigu,geriau,kaip kazkas paminejo,i kita gelezi.
Nus pas many jau yra PQI, tai nelabai jau patenkintas esu, o del garantijos tai Kingstom duoda 3 metus, o samsung tik 1 metus.
nus bet niekas nepasake kas geriau ar tas ar tas, del kainos nera didelio ir skirtumo nes samsung nuo kingstom siuo metu as pasimu uz ta pacia kaina
imho: normaliame ir paprastame darbe nelebai ir pajausi, ar ten pas tave Kingston ar PQI, tik moraliskai busi labiau patenkintas.Na nebent testuose ir turbinimuose jau pajausi skirtuma, o tokius dalykus,manau,paprastas varotojas kiekviena diena nedaro ir neuzsiema.Vis tiek perkant Samsung ir Kingston didele dali sumoki uz varda.Cia mano asmenine nuomone.Peace
Ale zinote, kas uzsiima turbinimais, tas pasakys, kad RAMas cia vaidina beveik toki pat vaidmeni, kaip ir matke Kita vertus, koks PQI (ar to pacio segmento) RAMas daznai toks nestabilus ir nesuvokiamas buna Ne karta patyriau, todel turintiems babkiu ir norintiems stabilios sistemos patarciau deti branda. Bet, jei taupomi pinigai, o norisi greicio, geriau babkes investuoti i kokia videske. Nu cis viskas nuo resursu priklauso. Cia kaip Warcrafte