Koki plana rinktis?

Koki plana rinktis?

Jusu nuomone koki plana geriau rinktis?Aš nekaltas Bites C1 ar omnio TOP50? Aš nekaltas

C1

tai jau ziurek kur daugiau draugeliu sedi…

o siaip tai c1 geriau…

C1 GeraiGeraiGerai

tik C1

Neimciau nei vieno plano imones vardu, jeigu joje nedirbi, arba neturi shefo pazistamo. Tada ir prasideda problemos su papildomu paslaugu ijungimais, administravimu ir pan.

c1 nu tik kad taj bite ir ne wisur dar ima kajmuoseŠypsena))))jej turi daugiau babkiu-omni pasiimk

Tokiu probemu nebus Taip

Daugiau draugu omni turi… Taip
Ir kol kas manau, kad visdelto Top50 geriau …

TOP 9…
nežinau net kaip yra mokama už pokalbius…Šypsena)

Top4 : C1

Jei tinka 50lt minimalus tai imk sita!!

Top50? Aš nekaltas

C1 turiu,ir esu labai patenkintas

Jop… Top50 minimalus 50 lt Šypsena Bet shiaip tai tavo vietoje rinkchiausi ta tinkla kuriame tavo draugu daugiau yra Šypsena vat Mirkt

Daugiau draugu omni turi… …
Ir kol kas manau, kad visdelto Top50 geriau …

Tai jau geriau kaip pats sakei turi daugiau draugeliu Omnitel’e tai ir ymk ji plius Visteik OmniTel geriausiai nes jame daugiausiai vartotoju yra, ir Procentiskai dydziausia galimibe, skambinti Vietinio tinklo tarifais (:

c1 Cha cha

Kiek as zinau ir turbut jums ne naujiena, kad c1 plano imones ar pvz savivaldybe jau nebedalina ir neplatina nuo gruodzio 1d. Tipo sis planas Bitei nuostolingas veda link bankroto juos. Tokie dalykai yra Marijampoleje. Aisku tie kurie spejo pasiimt iki to laiko tai gerai.ir dabar gali duoti tik rodos c20 arba c50 planus. Kiek issiaiskinau, c20 plano tarifai yra mazdaug vidurys tarp c2 plano ir c1 plano tarifu. zodziu uz c1 prastesnsi
c50 planas toks: tarifai mazesni uz c1, bet 50Lt yra minimalaus prakalbejimo suma.