Kokį MP3 nešiojamą pirkti?

Kokį MP3 nešiojamą pirkti?

Noriu dukrai kalėdoms nupirkti nešiojamą MP3,kad tiktų ir CD.Kokių turit rekomendacijų ar pasiūlymų?

as tai asmeniskai pirkciau mp3 grotuva su atmintim Gerai, o ne is CD kad grotu… Man nepriimtinas tu CD grotuvu (nesiojamu) dydis, nei i kisene isikisi, nei prie kelniu prisegsi, belieka tik kuprine nesiotis kas yra nesamone Blogai

gerai pasakei,geriau pirk su atmintimi Cha cha

O kas cia tokio juokingo? Man tokie irgi labiau patinka - nei del cd rupintis nei ka. Susimeti kas patinka ir valio. Pvz iPod’as. nepigus malonumas, bet tikrai smagus daiktelis Taip.

nemanau kad cia ka parekomenduosi. kuo brangesnis tuo geresnis. >500lt visi super truper blaster naujausi realaizai. griiebkk toki. jei kishene neisnesha daugiau- forume malk suda ir rekomenduok nerekomendaves. grazbyliavimas jau gaunas…

nu turiu Creative MuVo 64mb Šypsena mp3 playeris
maziukas ciki piki, ateini prie betkokio pc, prijungi per usb , atsisiunti dainu ir viskas Šypsena
tej va, jau metai kaip su juo dziaugiuosi Liežuvis
o parekomenduot nzn ka galeciau, su cd nepatinka, nes dideli Ne

Kiek kainavo?

Maza kas kam patinka, vistik viskas susiveda y eurus Šypsena (litus) tad tikrai, man atrodo surasi cd/mp3 gera iki 350 lt …

siūlyčiau aš kaip tik su CDNekaltas man patinka funkcionalumas, jeigu nepatinka dydis, tai galima su MD pirktiŠypsena

O jeigu nori pigiai- gali pirkti iš skelbimų, kad ir omni.lt… kaina kur kas geresnė… pvz jau nuo 200 lt cd/mp3 galima gautiMirkt

Ah uzh tik mp3 pleyeri su atminties kortele, jos nerealiai pinga ir yra labai praktishkos. Su HDD nesiulau, nes realiai 20GB nereikia, o beto mechAnika bijo sutrenkimu.

xzar