koki maga pirkti

koki maga pirkti

padekit apsispresti

ar jvc pianina ar clarion 7 kl o gal ka kita pasiulisit uz 500-550lt
jei galit parasykit pilna modelio pavadinimaŠypsenaCha chaŠypsena

Aciu

Pioneer DEH-P7000R tikrai geras daiktas tik va info turbut inete nerasi Šypsena

Akordeona… Jei ieskai nebrangaus ir gero varianto - nuvaryk i turgu. Tiesa, nera garantijos, kad nebus pasiskolintas is kokio vokiecio masinos. Šypsena

Blaupunkt RNS 150 Travel Pilot. pats toki turiu, jega magas.
ne tik, kad puikiai skamba be jokiu stipriaku, bet ir l. patogus valdymas, be to yra GPS Šypsena
Trūkumai: nenusiima snukutis.
Kaina: 600 Lt. nenaujas (naujas - 1599 Eur.)

taip taip visi jie "deveti" kai jau piktadariai neprivatizuoja.

Na blaupunkto kokybe negincijama, na bet jei uzsideti CD tai tik stovinciame automobilyje klausyti.

Kaip pvz. galiu pateikti:
pas drauga naujos kartos Blau… nepamenu modelio
kazkas pan http://www.blaupunkt.de/7640820310_main.asp

duobiu bijo kaip velnias kryziaus, o per gedimino prospekta net nebandyk vaziuot, muzikos tikrai nesuprasi shOkineja nerealiai (minkshta Audi 100). Pas mane 3-4m senumo Kenwood’'as nesvarbu koks kelias, zvyrkelis ar akmenimis grystas vaziuoju CD klausau vargo nematau, ir automobilis kietesnis gerokai Piktas neshokineja. O navarotu uztenka, tik tiek kad displejus senokas.

Zodziu kai pirksi aparatura ziurek kad CD gerai skaitytu! bo paskui keiksies, nors ir magas krutas bus.

pas mane Blaupunkt Florida ir visai normaliai laiko, nesokineja per duobes, o tacka tikrai nera minksta (nissan almera). Tik vat numeciau snuki ant zemes ir iskilo displejaus krastelis, itrukimas plika akim nematomas, tik t.t. kampu, bet po truputeli pareina LCD, t.y. viskas uzsipildo, visi indikatoriai dega tame kraste kur iskilo ir po truputeli progresuoja per 1,5 metu nuo smugio nebesimato kokio 15 proc. LCD.

orion rašė:

ne tik, kad puikiai skamba be jokiu stipriaku, bet ir l. patogus valdymas, be to yra GPS Šypsena

travel pilot 150 atiduoda uz 500 bet nemaciau gal zadrapalintas labai
su gps tik vakaruose naudotis galima(tai funkcija kaip ir nenaudojama)
san francisko sako garsas geresni

• islaiko atminti
    taik kad as pirksiu visdelto clarion arba jvs

tiesa kam idomu senesniu clarionu skaiciu sifravimas
1 skaicius klase
2 skaicius karta
4 kasete ar cd1 cd 0 kasete
trecio skaiciaus nepaklausiau
cia virukas Alte dirbes paaiskino
dar sake kad nauja karta clarionu labai surastejo
ŠypsenaCha chaŠypsena

Slepkis su tavo tuo grudigu, ishvis kam tokia firma egzistuoja, uztenka tu gariuniniu "dzin dziau". Liežuvis

Galiu patvirtinti - Blaupunkt duobiu nebijo. Ypac minetas modelis. Problema buvo dar kilusi, kad nustojo skaityti CD-r us.Sprendimas: apipuciau ji visa suspaustu oru. Viskas susitvarke… Šypsena
As ji pirkau is parduotuves, esancios prie Stikliu.

sorry melyntashkiai, bet blaup* aparatura man ne prie shirdies.

Jei zadi pirkt JVC Kamelion (pianina) tai ieskok tik modelio LX 330 arba LX 30, bo tik sitie modeliai verti demesio (turi kruise kontrole, valdo suba, 6-line out, subo filtras iskarto yra) LX -330 pats naujausias, turgui pas zioplius gali paimti uz kokius 600 lt. Minusas - snukis nenusiima.

Kas liecia CLARION 7, tai ziurint koki modeli ruosiesi pirkt, jei DRX 7375r tai jis moraliskai pasenes, bet turi viska ko normaliam vartotojui reik, ir suba valdo, ir filtras subo, tik vo isejimai 4*35w, truputeli mazai. Bet pliusas tas jog snukis nusiima. Kas liecia lazeri, tai jis irgi gali but patrintas (nes sitas modelis nutrauktas gamin 98m) tai pats supranti jog gali buti problemu su CD skaitymu. Kaina tokio aparaciuko kazkas apie 450 lt.
Jei ieskosi DRX 718 (cia pats naujausias, sidabrinis) tai jo kaina beprotiska kolkas.

Kas liecia kitus modelius, tai is savo 4m metu praktikos (Per keturis matus praleidau pro rankas gal kokius 100 ivairiausiu magu modeliu) galiu pasakyti jog is pigiu - geru variantu yra Clarion 4 klases 99/00 medelis, Liaudiskai vadinamas mosfetukas (pionieriukas pradedant 2 baigiant 5 klase DEH-2000, DEH-3100, DEH-4100, DEH -5100 ir t.t.), Taipogi vienas is geresniu variantu yra Blaupunkt sypsena (senesne arba naujesne) kaina protinga o aparatas turi viska.)
Nu zodziu, jei kils klausimu gali klausti drasiai.

orion rašė:

as irgi toki turejau kolk nepavoge Liūdna
tikrai geras,bet jis tokiu pinigu nevertas nes gps pas mus neveikia,nera programuojamo EQ , ir tt.
geriau uz tuos pinigus pasiimti jau kokia casablanka 50 Gerai ar koki san francisko ten tai aparatai.

beje travel pilota rns 150 neseniai maciau uz 420Lt

moovis rašė:

Na blaupunkto kokybe negincijama, na bet jei uzsideti CD tai tik stovinciame automobilyje klausyti.

Kaip pvz. galiu pateikti:
pas drauga naujos kartos Blau… nepamenu modelio
kazkas pan http://www.blaupunkt.de/7640820310_main.asp

duobiu bijo kaip velnias kryziaus, o per gedimino prospekta net nebandyk vaziuot, muzikos tikrai nesuprasi shOkineja nerealiai (minkshta Audi 100). Pas mane 3-4m senumo Kenwood’’’'as nesvarbu koks kelias, zvyrkelis ar akmenimis grystas vaziuoju CD klausau vargo nematau, ir automobilis kietesnis gerokai Piktas neshokineja. O navarotu uztenka, tik tiek kad displejus senokas.

================================

tai gali pasakyti savo draugui kad ji jau gali ismesti,nes parejo visa cd mechanika ir antisokas Liūdna
siaip blaupunktu kokybe nepriekaistinga.
beje apie kenwooda mano muomone nekokia, bet tikrai jis geriau nei koks sony

Plyta visai neseniai galvojo koki imti. Bo turi nuomone ir supratima apie skambesi. Nesinorejo tokiu jau tipo pioneer 99p ar clarion 9575 kur 300 - 400 usd uzh vogta atiduot reikejo. paeme Blaupunkt Heidelberg CD 51 visishkai nauja (vogta aishku) - 100 USD. Skambejimo kokybe - super, bo viskas pas mane per steprus eina, pats grotuvas - tik garso shaltinis.
Kas abejoja gali paskaityt Car-Audio zhurnala ir apakt nuo liaupsiu shitos serijos aparatam.

Vat kaip atrodo:

http://www.blaupunkt.de/7641280310_main.asp

p.s. ir nifiga neshokineja. (5xx BMW sportine vazhiuokle).

na zodziu suvaret jus mane su savo melyntashkiais, gal pas mano drauga kazkas ish CD ir uzsilenke, nu bet groja tai shvariai, priekaishtu tam neturiu. Gerai

2pitdog gal tu kartais pardavimu uzsiimi: man reiktu Pioneer berods 8 klases, su miestu vaizdeliu. Labai jau patiko ir distancinis yra. Idomu kiek toks kainuoja?

moovis rašė:

na zodziu suvaret jus mane su savo melyntashkiais, gal pas mano drauga kazkas ish CD ir uzsilenke, nu bet groja tai shvariai, priekaishtu tam neturiu. Gerai

Del tavo draugo Blaupunkto: gali būti amortikai "parėję" (laikantys CD mechanizmą) arba blogiau - lazeriui atia… Del minetu amortiku ta pati problema buvo ir man su JVC.

Siaip pats turiu netradicinį CD grotuvą (kažkaip norėjosi pačiam išbandyti, nes girdėjau gerų atsiliepimų): VDO daytona CD 3300 … tikrai daug jame įdomių netradicinių sprendimų, funkcijų, groja tikrai gražiai, nesigailiu, l.gerai laiko duobes, nors mašina "taburetė" (raudonos spyruoklės).

Pro reta nuperku koki tais aparata, bet siaip vietu tai nemazai turiu kur gaut. Jei reikia kreipkis, paziuresiu gal kuo nors ir galesiu padet.
8-611-39848
Romka
moovis rašė:

2pitdog gal tu kartais pardavimu uzsiimi: man reiktu Pioneer berods 8 klases, su miestu vaizdeliu. Labai jau patiko ir distancinis yra. Idomu kiek toks kainuoja?

Clarion

man tai blaupunkt geriausiais