Koki imti?
Si tema buvo sukurta norint suzinoti Jusu nuomone epie tai, kuri telefona is keturiu zemiau isvardintu imti butu protingiausia.
Nokia 3510i, siemens c55, samsung n620, sony ericsson t68i.
Speju dauguma is Jusu pasakys, jog s-e t68i, taciau ar niekam nera svarbios polifonines melodijos ir Java palaikymas? Tesiog man jos yra svarbios, butent todel noriu, jog Jus patartumet, ar verta ju atsisakyti. Ir jeigu ne, tai nurodykite ta modeli, kuris tiktu labiau.
Mano norimas modelis butu toks:
- Labai graziai atrodyti (mazas, lengvas, grazios formos ir t.t.)
- Turi buti su polifonija
- Akumas turi labai gerai laikyti
- Pagrindiniai navarotai: kolkuliatorius, zadintuvas (veikiantis telefonuj isjungus), laikrodis, data.
- Spalvotas ekranas, arba be jo, bet su neoniniu apsvetimu.
- Pageidautina galingas vibro.
- Butinai gera kalbejimo kokybe ir risys (kadangi risys priklauso ne tik nuo mobiliojo rysiaus operatoriaus, taciau dar nuo antenos stiprumo ir t.t.)
- Dideles talpos uzrasu knygele, ir "SMS knygele"
- Garsiai skambantis.
- palaikytu java
Jeigu turit ka pasiulyt, zinoma uz protinga kaina (pagal skelbima 500-600lt), busiu labai dekingas
nu tu zhveris,tai gal geriau ish vis jokio nepirk
Idomus pasiulymas. Reiktu ji apsvarstyt.
as tai asmeniskai grobciau t68 bet be argumentu nepaslenku komentuot…
Nu ble tu su savo polifonija ir telefu pasirinkimais
juk jau rasei viena tema nafig dar kita rasyt?
Sony-Eriscon T68i
beje su R8A softu bus JAVA palaikymas (Sony-Eriscon T68i) tai taip iseina kad sis puikus telefonas netures tik polifonkiu…
Man labai apmaudu, jog Jums tenka kesti nepatogumus del mano nuolatiniu kalusymu, taciau turiu pasakyti, jog tykslaus atsakymo i savo klausyma dar nesu gaves. Kadangi bangos forumai tam ir yra skirti, kad padetu zmonems, as tuo ir nauduojuosi. Kaip zinau, rasyti zinutes forumuose nera draudziama. Linksmu svenciu!
Kadangi nelabai gerai kertu mobiliuju telefonu softose, noreciau sio to paklaust. Kookiu budu galima pakeist telefono softa?