KOKI GERIAU N6600 AR SIEMENS SX1?

KOKI GERIAU N6600 AR SIEMENS SX1?

man sake kad gali atvezti viena tai as negaliu apsispresti koki is ju pirkti.patarkit prasau.ŽliumbiaŠypsena.

sx1 yra geresnis o gal gali pasakyti po kiek veza nes mano draugui buvo atveze ir as is jo nusipirkau tai uz 2800Lt pardaviau o piraku uz 1100 neblogas biznis?
Labas

Gal SX1 turi daugau atminties ir geresni ekrana, bet 6600 daug grazesnis.6600 tikrai daug nenusileidzia Siemensui.Ir tu funkciju Nokijoj manau pakankamai.

uz kiek atves tai nezynau.o siemensas nestabdo kaip ir visi ?pvz; ant zaidimu dar konors.ar ten meniu kaip pas nokia

vo vo ir mane domina tas klausimas, ar siemens kaip ir visi siemensai stabdo ar ne ??
nes su symbian jauciu isvis ten neralu butu jei stabdytu…

Tai gal paaiskinsit kuo sx1 ekranas geresnis? O atmintis tai netrukumas.Gali i nokia ir daugiau isidet.Manau kad 6600 labiau apsimoka,vien del to kad softo rasi visur,o kas liecia sx1 tai su ziburiu rasi.

Nokia 6600Taip Be komentaruŠypsena

neonode n1

Šypsena butu gerai jei tokiu butu
Labas

Atrodo SX1

Jai apie ta pacia neonode kalbam,tai ji juk neturi simbiano.Siaip dailus tel.Bet 6600 vis delto geresnis.

na reikia laukti kol ju bus prekyboje, o tada ziuresma

o ko siemensas sx1 geresnis uz N6600 ? turbut mp3,fm ir atmintim.ir viskas?Nekaltas

Mp3 gali ir su 6600,atminties as galiu ir 128mb isimest.Tai fm matyt tik ir skiria juos.O softo nokiai pilna.Atminti didele isidedi.Kas tada geriau?

Mp3 gali ir su 6600,atminties as galiu ir 128mb isimest.Tai fm matyt tik ir skiria juos.O softo nokiai pilna.Atminti didele isidedi.Kas tada geriau?

O tai kaip del stabdimo? eilinis siemensas?? stabdo me45//sl45Ignoruojus45i/m55/s55/sl55 didele zinute rasant ar wape sakini parasius neimanoma rassyt lagas . ar normaliai jau ? Nes speju symbiane tai siemensas lagas butu jei nesusitvarke…

nu tas lagas pvz WAPE rasant ilga zinute tai ir ant n3650 yra… ir gan didelis. nors niekur kitur jokiu stabdymu nepasistebi…

nu atsiprasant jei tau sme45i stabdo tai ka tada daro tarkim erikas 2618 skreja atgal laiku Šypsena o del "stabdymo" wape tai yra normalu ir pasireiskia daugumoje telefonu