koki geri?

koki geri?

noriu but punktualus ir niekur neveluot. ar geri tie casio g shock? noriu tokio tikro bachurisko, kaip zmona sako padanga su apyranke.

Hublot

trevetas, gal turi toki pavoges? siaip zemisko kazko reik

Turiu.tris.tau padarysiu nuolaida gaiduk

trevets, degtinaite rugusiu pienu uzgerei?

Casio Edifice Wave Ceptor

Iwc portugause

Ne,tik koks klausimas toks tau ir atsakymas

noriu guminiu dirzeliu ir nesiruosiu moket daugiau nei 1000 lt.noriu kad but atsparesnis trinciai, smugiams ir pan

Galiu savo parduot.as turiu bet nenesioju kazkaip.neprilimpa man laikrodis

G-shock yra geris, naudoju laisvalaikiu: saudau, plaukioju, zvejoju… Bedu nera, tos serijos dziegoriai tam ir skirti Gerai

naudoto nenoriu

lincas25 koki konkreciai modeli naudoji?

secretsales.com/details/Mens-Gc2-Chrono-watch-489284 mano toks,tik rodykles normalios spalvos ne kaip cia Cha cha

Va sitas pas mane laikrodziai.lt/Casio-G-Shock-GD-100-1AER.8247?currency=LTL&filt ers=atsparumas_vandeniui.WR-200-M-%2820-BAR%29-v6,lytis.Vyriskas-v46,k oks_laikrodis.Japoniski-v165,Casio-m3

supratau. as ziuriu kad but su rodyklem. kaip pats stiklas? nesibraizo?

naudoju cdn.watchshop.com/images/reviews/1252312729.pngČia vienas iš pigesnių, bet laiko gerai, stiklas nesibraižo, baseinas, jūra px. Tik dirželis ne guminis, reiks gal pasikeist kada, siūlės lenda vietomis nes darbe vis kabinu kur nors.

Nu tai laikrodziai.lt turi is tos serijos ir su rodyklem, o bet taciau… Kad judintu rodykles reikalinga bent jau minimali mechanika, kuria apsaugot nuo smugiu yra kur kas sunkiau nei PCB ( elektronika) Na rinktis tai tau paciam

lincas mintis gera. bet nezadu is lektuo sokinet, tai gal tikslumas nenukentes Šypsena