Koki durniausia pasiaiskinima esta papasakoje teweliams?
koki pasiaiskinima esta pasakoje sawo teweliams, pvz kad parejot su kvapeliu, arkad ka nors pridirbot ir tt.
Cia pirmas ir paskutinis kartas daugiau taip nebedarysiu, draugai priverte…
uj net nzn shiaip ash teciui niekada nemeluoju… ir apskritai stengiuosi nemeluot niekam, nes zinau, kad nesamone meluot, kox tixl;as, jei tas melas wistiek ishlenda po kiek laiko?
Nieko neslepiu,kaip yra taip yra.
arba sakau tiesa arba nutyliu visai
nzn kode tajp elgiuos,bet kaj rejkia pasiajshkint-niekada nepasakau tiesos. Bandau prisimint ka tokio kwajliausio esu sugalwojus pasitejsinimui…
nu man sitas taj ubiwajit, kai perkaiciau dar valanda dar ant zemes warciausi reix ir man toki perekola tewam pasakyt
Tureciau tave ispet, kad jis padeda jei ir tevai buna ne kokios formos… Tai yra pagere kaip ir tu…
Juk toks toki supranta…
O jezau… Geriau neprisiminti… Sia wasara ziauriai velavau namo, tai pasakiau, kad drauges tetis i avarija papuole
Siaubas, ane? Sakiau gyvenime daugiau nemluosiu…
kaj nenuejau i shule karta tejsinausi kad drauge nusizhudyt bande…del welawimo tipo drauges katinas susizhejde(tipo sutwarstyt rejkejo padet)…O kaj karta tewaj ishwazhiawo i kajma ir liepe kambarius sutwarkyk,gryzhe rado mane neitin blajwia ir nesutwarkytus namus(bajsesnius nejpriesh taj buwo),pasakiau kad kajp galejau twarkytis jej pas mane tusas buwo…Taj uzhtaj bishki namu areshta gawau…
na buvo toks atvejis kai mama pas mane stalciuje rado cigareciu pakeli tei mano pasiaishkinimas buvo kad jos yra mano drauges…o ash jas parsinechiau namo…nes…nes…ji pamirsho pas mane
zodziu tai skambejo klaikiai kvailai (reijkejo pamatyti mano mamos ishraishka (ji laaabai gerai zinojo jog ta mano drauge niekada nerookytu
)) bet dzin, svarbu kad praejo…
karta manes mocia paklause ar rukau as sakau nea, taj po to sako taj kieno ten cigaretes tawo stalciuj guli, sakau mano, ji sako taj gi tu nerukai, as sakau zinau, ji sako taj reiskias ne tawo, as sakau mano, tai poto taip ir dasikalbejau
demini rašė:
karta manes mocia paklause ar rukau as sakau nea, taj po to sako taj kieno ten cigaretes tawo stalciuj guli, sakau mano, ji sako taj gi tu nerukai, as sakau zinau, ji sako taj reiskias ne tawo, as sakau mano, tai poto taip ir dasikalbejau
niu tu cia tai geraj gerai skaitosi…
bandziau wiska isiwaizduoti, kai su mama kalbejai
demini rašė:
koki pasiaiskinima esta pasakoje sawo teweliams, pvz kad parejot su kvapeliu, arkad ka nors pridirbot ir tt.
vienakarta susimusiau sulioj su zmogeliu ir pakroviau ja mmalku … krc atvare tas daunas pas mane namo su tevais ir pradejo aiskinti kad jis man kazka pasakes, o as jam is kojos galvon ir i galva gerai daviau (nors taip ir buvo…
), bet px. As tevukams pradejau parint, kad tipo jis mete i mane kede chu’jo majo… ir tipo as jam atkersyt norejau… dar pasakiau kad pataike i veida ir kraujas parejo, bet cia buvo klaida nes mano snukeliz buvo sviezias sviezuteliz - be jokios zaizdelez…
Ne ne ne… as nerukiau… ejau issiziojus o vejas taip pute, tai cincika ipute i burna, o ji iskart dedukas pridege, noredamas mane pakabint…
Aj,… svaigstu Niu tai su KALEDOM!
Laura1234 rašė:
Ne ne ne… as nerukiau… ejau issiziojus o vejas taip pute, tai cincika ipute i burna, o ji iskart dedukas pridege, noredamas mane pakabint…
Aj,… svaigstuNiu tai su KALEDOM!
keik ishgerus esi daba?
p.s. su kaledom…
ai nu man daznai taip pasitaiko tevams meluot, mat toli nuo ju gyvenu… tai pinigu saskaitoj nebeturiu nes visokie dejimaisi kant kokios dovanos ar siaip kokie mokesciai…bla bla bla…
geriausiai buvoo kai norejau but gera ir pasakiau kad nei vienoj paskaitoj nebuvau, nes pramiegojau(ne namie nakvojau be zadintuvo ir pramiegojom visas) niu tai pasiiaiskinimas tai kad visa nakti mokiaus ir po to zadintuvas nakti sustojo o pati taip ir neatsikeliau , o jie galvojo kokia gera ir musu dukryte , mokosi
nieko lyg ir nedarau tokio, kad paskui reiktu aiskintis O jei ir padaryciau ar kas atsitiktu, nematau prasmes meluoti… reikia sakyti tiesa, kad ir kokia ji butu!
Pamenu pirma syk kai gerai prisigeriau, parejau namo ir sako kas tau yra ten ir pns, tu girtas tipo, o as sakau: as negirtas, man tik sloga
taj kita ryta skylė biski buvo