Koki banka pasirinkti?

Koki banka pasirinkti?

as siulyciau naudotis snoro banko paslaugomis, man jis labiausiai prie sirdies. Bet kaip gyvenimo patirtis rodo geriausias bankas yra tas kuris moka maziausias palukanas…
Kreditines korteles priklauso nuo to kokios tu nori: tarptautines (Mastercardai, Visa, Dinners Club ir t.t.) ar tau pakanka vietines mokejimo korteles kuri galioja lietuvoje. Jei reikia kortweles kuri galioja tik lietuvoje as pasisakau visom keturiom uz Snoro eLitoCard korteles, pats dvi turiu, brolis turi, tevas su motina turi ir visi patenkinti. Kiek zinau Snoro banko bankomatuose gali maziausiu tarifu isimti pinigus 0,35 nuo isimamos sumos, bet minimum 50 centu, jei per operatore 1 litas. Aptarnavimo mokescio nera, tik po keliu metu reikia prasitesti korteles galiojimo laika, man po 2 metu reix sumoketi 24 litus lygtai, bet as atsiskaitysiu "premijos taskais" nes neturiu kur kitur ju kisti. Mano brolis isigijo tangomanijos kortele, galiojimo laikas 5 metai ir sumokejo 25 litus, jokio metinio aptarnavimo mokescio, ar dar kokiu marazmu.

P.S. Labai nusivyliau Snoro banku po tu mahanaciju su Studento pazymejimu…bet vis tiek jis man geriausiasMirkt