kokE auto?

kokE auto?

E30 Taip

pituhs 77kw su gti abvesu Cha cha

RM, NO. Cha chasio vakaro filmas: Django unchained. YEAH

cE net ne GTI Ne o jettos buferis Ufff GTI buna su randona linyjE Taip

aik tu jetta Cha cha

tai keik ten tu kilowoltU? Cha cha

66

daliwej, galvoju apskritai - kiek sitie modeliai nuverteja per metus? i taip i taip as juo patenkinc, galvoju a ne pasilikt man su juo dar metus… rida dabar 116 000, tai dar iki smagraciu visokiu toli. RM. 77, bet apdaila ne GTI… Cha cha

Juras…kur tas filmas?

juras-tai sakiau ka pituhs Cha chakiek uztrunka su 77 kilobaitais lietuvos aftabame 18 imojuot? Cha cha

butu 4motion,sakyciau galima patobulint siek tiek sita 1.9 Cha cha

kalega ieskojosi 4motion 2.0tdi golfeco… tai atsakymas vienas Špyga

sakai iki smagraciu toli? blyn musiskiu 5uku smagraciai, byredavo net 100kkm nenuvaziavus. aisku mes vaziuojam kiek kitaip Nekaltas

turiu tokį, 140km/h pastovus greitis link Kauno. Daugiau manau jis nevažiuoja Cha cha

linkomanijoj. na sito spidometro rodykle rode 200 keliskart Šypsena, aisku paklaida ir pan. o kas gali noret 2.0tdi mk5?

ir ryja kokius 8 lyyytrus su mano važiavimu Cha cha

va kiek pamodintas penktukas 1.9 4motion youtu.be/B94mFtH2Z5Idar kas i universalo kebula imestu,skaitau uztekt turetu Taip Cha cha Gerai

kipsas,pagal video 6-7 s suskaiciuoju Nekaltas,nesamone Užsispyręs Cha cha

berods 5-6s,siai dienai dar maziau turetu buti,o modai ne kazkokie super,turbina+platinti kanalai paemimo/ismetimo,modinta ismetimo sistema ir chiptuning…kas mano galva telpa i 1k e tikrai Šypsena Gerai