Kodle tokios berycio ir neidomios temos.Tiesiog apie nieka
Kam idomu pakalbeti rimtom ir skaudziom temom?Ju pilna,o cia tik 10ciu sapaliojimai.Visiskai neidomu,kur rasti foruma,kad galetum rimtai pasisneketi,pasitarti ir pan.?
Tu tik rasyk mums savo problemas ir isgirsi begales nuomoniu
banginuk, taigi is taves laukiame intelektualiu temu… o tu vis nori is kitu
Na tai pasiulyk idomiu ir rimtu temu
banginiuk, garantuoju,kad tavo sukurta tema pranoxta visas likusias…taip ir toliau varyk
turbut tu cia dar tik pirma diena ir jau ****a mali…
Banginuk, tai mestelejai cia visiems priekaista ir i krumus? Tai surisk mums savo protingu minciu kratini, mes sureguosim ir nepasirodysim tokie beviltiski
Labai turininga,verta pamastyma,surysiu ir idomi tema!
Tesiog nieko idomaus neparaset,jaucias,kad prirest tai esantys iskyrus paskutini,esat visuomenei paskutiniai bailiai,tik cia prie kompo,kai nieks nemato galit isliet savo pykti,tik cia vaidinat ereliais.Ka padarysi,ane,jei tik taip sugebat save isreiksti.Trumpai,tai man Jusu gaila.
O man asmenishkai taves gaila, transvestite (banginukas - naujokė ble… )
Kas tave taip nuskriaude? Ir kodel tu manai kad cia visi islieja savo pykti? Nereikia cia visu gaileti
, jie tikrai ne tavo pasigailejimo verti, o zymiai daugiau. Be to pries svaistydamasi kaltinimais ir menkinimu kitu, pasiziurek i veidrodi
Ko tai nepastebejau, kad pati butum surisusi kokia super tema, paprasciau stebet ir kitus kritikuoti?
[quote]banginukas rašė:
Trumpai,tai man Jusu gaila.
[/quote]
Obižennix v žopu e#%t
Texas - Say what you want