Kodle tokios berycio ir neidomios temos.Tiesiog apie nieka

Kodle tokios berycio ir neidomios temos.Tiesiog apie nieka

Kam idomu pakalbeti rimtom ir skaudziom temom?Ju pilna,o cia tik 10ciu sapaliojimai.Visiskai neidomu,kur rasti foruma,kad galetum rimtai pasisneketi,pasitarti ir pan.?

Tu tik rasyk mums savo problemas ir isgirsi begales nuomoniu Mirkt

banginuk, taigi is taves laukiame intelektualiu temu…Šypsena o tu vis nori is kitu Cha cha

Na tai pasiulyk idomiu ir rimtu temu Aš nekaltas

banginiuk, garantuoju,kad tavo sukurta tema pranoxta visas likusias…taip ir toliau varykCha cha

turbut tu cia dar tik pirma diena ir jau ****a mali…

Banginuk, tai mestelejai cia visiems priekaista ir i krumus?Liežuvis Tai surisk mums savo protingu minciu kratini, mes sureguosim ir nepasirodysim tokie beviltiskiCha chaCha chaCha cha

Labai turininga,verta pamastyma,surysiu ir idomi tema! Cha cha
Gerai

Tesiog nieko idomaus neparaset,jaucias,kad prirest tai esantys iskyrus paskutini,esat visuomenei paskutiniai bailiai,tik cia prie kompo,kai nieks nemato galit isliet savo pykti,tik cia vaidinat ereliais.Ka padarysi,ane,jei tik taip sugebat save isreiksti.Trumpai,tai man Jusu gaila.

O man asmenishkai taves gaila, transvestite (banginukas - naujokė ble… ) Ignore

Kas tave taip nuskriaude?Nustebęs Ir kodel tu manai kad cia visi islieja savo pykti? Nereikia cia visu gailetiNe, jie tikrai ne tavo pasigailejimo verti, o zymiai daugiau. Be to pries svaistydamasi kaltinimais ir menkinimu kitu, pasiziurek i veidrodiApakęs Ko tai nepastebejau, kad pati butum surisusi kokia super tema, paprasciau stebet ir kitus kritikuoti?ApakęsPiktas

[quote]banginukas rašė:
Trumpai,tai man Jusu gaila.
[/quote]

Obižennix v žopu e#%t Cha cha

Texas - Say what you want