Kodel ...?

Kodel …?

Man labai idomu suzinoti viena dalyka,kodel vaikinai, kai kada merginas renkasi kaip preke arba joje mato tik sexo simboli?Tu tik su jais pabendrauji ir jie jau kazko tiketis pradeda!?A?Kodel?

tai normalu, ner per daug ko tiketis…
aisq buna isimciu, bet nereik per daug filmu ziuret

Todel kad jiems instinktas liepia apvaisinti. Tam jie renkasi kuo geriau atrodancia partnere. Bet, nesusimasto, kad partnere ne tik patele ir gali tapti idomia, zavia asmenybe. Tada ir prasideda visokie tikejimaisi velniai zino ko.

o ka mums jose reiketu matyti? ir kodel mes turetume nesitiket? jei pana man patinka tai as iskart kazko tikiuosi… tikejimuisi man net pradet bendraut nereikia… o aisku, kad tas tikejimas neisblestu reikia imtis kokiu veiksmu Šypsena

Apakęs Bet dauguma tai daro!!!Pastebekit,kada juos,pamatysit kai jie viska ryja akimis,kartais net baisu pasidaro!!!Taip

o kas tame baisaus. turetu but malonu kai esi geidziama

Supranti,jie tikisi,kad jau po pirmo vakaro mergina pasiduos ir atsiduos!!!Ar nebuna taip?Buna ir dar kaip buna,kai norai sukyla begaliniai…

bet uzjauciu, jeigu cia tavo "pasimetusi" temos tesinys

Siaip ne visos megsta,kad jas ziauriai rytu akimis!!!Pasidaro labai nepatogu ir nebezinai kur akiu det,kai Tave nuziuri visokie!!!

Ne,cia ne temos "pasimetusi" tesinys, o realus gyvenimas…

o todel, kad… paziurek i forumo simboli. matai, koks vyru zenklas? Laimingas tai vat, vyrams pati gamta taip liepe, buti aktyvesniais.

Tai jei tau tai idomu ir priimtina tai Taip, o jei ne tai Ne Ir viskas, negi nemoki pasakyti ne?

o kodel negalima tiketis? man isvis nepriimtinas toks mastymas, kad merginos duoda. man atrodo ir vaikinai ir merginos sekso metu patiria malonuma. ir niekas cia nieko neduoda.

tai gal labai ispudingai atrodai, kad tave visi jau taip ryja?

Sexas turi but ne su bet kuo,o su tuo zmogumi,kuriuo tu pasitiki ir kuri labai karstai Myliu!!!Turi but kazkos artumas ir jausmai!!!O gal as klystu!!!

Taip tu teisi - tu klysti Cha cha

Kodel as klystu?Tai tu galetum su bet kuo myletis?Kazkaip netikiu,tai pas Tave nera turbut tokio dalyko-jausmai…Bejausmis?Gyvuliskas instinktas?

ne. ne su bet kuo. tik su tom merginom, kurios man patinka. jausmai ir malonumai yra biski skirtingi dalykai

normaliai galesi bendraut kai tau bus virs 60 tada nerupes neij sexas neij formos niekasCha chaCha cha