Kodel?

Kodel?

Ziuriu,kad prie Gedos stulpo beesu,idomu kam nepatiko mano kukli persona?PavargęsBent jau priezastis butu aiski.O siaip nieko tokio,vadinasi ESU! Cha cha

Atleisk, bet as i tuos stulpus niekuomet neziuriu.Ne Man tai - kazkas, kas ne iki galo ismastyta Bangoje. Nekreipk demesio ir BUK! Labas

Niekada ir nebutau ziurejes,bet pastebejau minuso zenkla ir skaiciu keturzenkli-pasidare idomu Cha cha

Tiksliai. Apakęs Bet vis tiek - neverta jaudintis. GėlėLabas

Ai…neliūdėk. Tuoj mus visus, t.y. durnyno narius ten pakabins. Nebois…

Vakar viena eretiska minti issakiau.Ta kuria norejau ant transparanto uzrasyt ir prie durnyno duru pakabyt.Kazkaip man rodos,kad uz tai mane prie stulpo pastate Cha cha

nesuk su galvos,įsivarysi paranoją…
kada ką pasakiauBaisu?
kam kas nepatikoNežinau?
kur suklydauApakęs?
LūposGėlėFlirtasTūsas
yra svarbesnių dalykųMirkt

Cha cha Nesuku galvos,ji ir taip be stogo,mano palata 101. Che che che Pavargęs

Gal ka paaiskins-o kam isviso tie STULPAI reikalingi?Kokia jie atlieka funkcija?Auklejimo?PavargęsSkatinimo? Cha cha Ir kodel ten moderatoriai "pakabinti"? Pavargęs

Moderatoriai ten pastoviai bazuojasi Cha cha kaip tik pratrini ką nors taip ir pakabina Mirkt

Pavargęs Taip sakant "demokratinis centralizmas" Bangoje igavo REALU pritaikyma.Tai as galiu savo subjektyvia nuomone ka nors "amziams" pakylet iki OLIMPO arba nutrenkt PRAGARAN?! Baisu