Kodel zmones ziuri smurto filmus?
As iri nezinau gal tai ir priklauso nuo to!
nzn. gal kazkam jie ir idomus…bet man asmeniskai tai nepatinka
nezinau kodel,bet pati ziuriu siaubiakus.tiesiog adrenalinas gaminasi.
Smurto filmu as beveik neziuriu! Bet dabar jau 2 is 3 yra su smurto elementais! Ir nieko tu cia nepakeisi…
prisiziureja smurto filmu zmones patys pradeda smurtauti.
Taip is tiesu prisiziureje smurto filmu zmones pradeda smurtauti Aisku, ne tik todel, bet tai labai itakoja
smurtas aptinkamas net ir filmukuose.Pvz. Tom&Jery, kaip peliukas katinui per snuky su keptuve, tai kaip jus manot ten vaikai prisiziuri tokiu dauzymu, pamato kad vistiek gyvi lieka tai ir kyla noras padaryt kokiai mamai savo toky ‘bajery’.Arba kazka laikrasty rase, kad vaikas isoko i suliny atvira mamai pasakes, “Atia” (per Teletabius rodydavo, kaip jie atsisveikineja ir isoko i suliny).
O filmai paziurekit yra arba melodramos arba koviniai. prisiziureje ju zmones tikrai pradeda smurtauti (pamato ‘geru’ budu)… O kodel ziuri(-im), gal todel, kad kitokiu nerodo ir visuomeneje tokiu filmu paklausa
zhmons gyvuleja ir jiem aj idomu…wuot…bet ir pati zhiooriu…
nes neberodo radio show!!!
siaip pirmakart girdziu toki zanra - smurto filmaias ir pati megstu siaubakus…bet nei zudau, nei pjaustau
o zmones ziuri, nes jiems patinka…cia tas pat: o kodel tu ziuri komedijas
Todel, kad melodramu nemegsta
todel smagu ziuret kaip kitus pjauna
Smurto filmai man patinka del to kad ten geri video, garso efektaj. bet as negaliu suprasti kaj zmones ziuri filmus apie meile, melodramas juk ten ir tajp aisku kuom baigsis!
nzn bet siabekaj man patinka…na gal paprasciausiai ziureti idomu ziureti, nevisada zn kas gali atsitikt or smth…o per melodramas ar dar kokius filmus boona viskas geraj…sudelioji viskas i vieta filmuj prasidejus
nu ash nezhiuriu, tai nznou
Todel, kad jiem idomu.O siaip ar taip…kiekviename filme yra siek tiek smurto ir tu nori nenori turi ji ziureti.Tiesiog ka televizija rodo , ta mes ir ziurim.
nzn… bet tiesa pasakius taj yra blogaj kad ziuri… is filmuatejna visos zmogzudystes ir t.t…
(as kajp koks kunigas )