…kodėl žmonės mėgsta nusišnekėti?…
Nu vat pavyzdžiui mano temose mėgsta žmonės palysti man į subinę ir sako "Alkoholi, pavarai <…ir vat čia prideda savo kokį vėmalą…>". Na aišku suprantu, kad patinka palysti į subinę, bet nx vemti kokią nors nesamonę, kurios reikšmės net patys nesuprantat? Manyčiau, kad jums, vaikams, kurie mėgsta tokias nesamonės pavemti, reikėtų mažiau pasakaičių skaityti…
Apsidairyk - realybej tokiu si’knalaiziu by’biaciulpiu dar daugiau negu internete. Uzpisa tokie sutraukos mane, bet ka jau padarysi, tegul eina jie nx.
Kur tik tokių nerasi - bet vat blevyzgose jų paskutiniu metu ypatingai daug atsirado…
noretum,o as nelysiu is principo.
Eik tu na…mo
vun nx auka!
Pakalbintas pasijautei?
sssisdykelis rašė:
Eik tu na…mo
Na nereikia norėt - ir taip aplinkui pilna, tiek bangoj, tiek tikrovėj, užupisa tokie, o aš jau esu na…mie
Alkoholis rašė:
sssisdykelis rašė:
Eik tu na…moNa nereikia norėt - ir taip aplinkui pilna, tiek bangoj, tiek tikrovėj, užupisa tokie, o aš jau esu na…mie
Tade eik gult,o tai kai as pradesiu,visi pasiusit…
sssisdykelis rašė:
Alkoholis rašė:
sssisdykelis rašė:
Eik tu na…moNa nereikia norėt - ir taip aplinkui pilna, tiek bangoj, tiek tikrovėj, užupisa tokie, o aš jau esu na…mie
Ką pradėsi? Lyst šiknon?
Alkoholis rašė:
sssisdykelis rašė:
Alkoholis rašė:
sssisdykelis rašė:
Ką pradėsi? Lyst šiknon?
Nea,ten man nepatinka
Pradesiu lenktyniaut su tavim - kuris per pusvalandi daugiau nauju temu
sssisdykelis rašė:
Nea,ten man nepatinka
Pradesiu lenktyniaut su tavim - kuris per pusvalandi daugiau nauju temu
čia buvo tik gryžimo į blevyzgas temos, o paskui kursiu temas kur kas rečiau… aj px einu žiūrėt apie žyčkius per Lietuvos Ryto televiziją. dw
pirma, kurie dazniausiai lenda ten kur tu sakei? ar tik ne tie, kurie nori pasiekti bent kelias desimtis zinuciu?
antra, pasiskaityk, kas po tavimi parasyta…o prie "krutu" daug sunyciu visada buna.
trecia, tiesiog ne visi turi galimybe issikalbeti realiame pasaulyje, tad galvoja, "gal cia kas mane isklausys? gal pasirodysiu geras?"
pardo, kad rasiau atskiras zinutes. tai dariau del dvieju priezasciu:
- kai parasai daug, visi tingi skaityti.
- keliu temos populiaruma.
cliche rašė:
![]()
Saskaiton daugiau zinusiu isirasai…
cliche rašė:
![]()
o tai tipo labai skaitosi, kai viskas sugrusta i viena? bezabrazija…as retai tokias zinutes skaitau…
cliche rašė:
o tai tipo labai skaitosi, kai viskas sugrusta i viena? bezabrazija…as retai tokias zinutes skaitau…![]()
Bo skaityt ilgai tingi