Kodel zhmogus kartais buna toks ziaurus?

Kodel zhmogus kartais buna toks ziaurus?Nekaltas

Kodel zhmogus nesupranta, neuzjaucia ir stengiasi iskaudinti, pazheminti… Kodel zhmogaus tokia zhiauri prigimtis… Kodel jis jauciasi laimingas pazhemines atstumtaji, kodel trokshta tapti wisagaliu, populiariu, skaudindamas kitus zhmones…Liūdnas Kodel zhmogus negali nusileisti, pripazhinti, jog kitas uz ji neprastesnis ir kartais leisti net atstumtajam pasijusti laukiamu, pasijusti laimingu…Liūdnas

Matyt, tik retas zhmogus suranda sawyje sazines ir dorumo gyslele, tik retas sugeba nusileisti ir net wisu draugu ir ji garbinanciu populiarumo wergu akiwaizdoje sugeba priimti atstumtaji i sawo rata…Nustebęs
Matyt, zhmogaus prigimties nepakeisi…Nustebęs

Taciau daznai nutinka, jog galiausiai populiarieji nuskesta praeities shesheliuos, o buwe atstumtieji pakyla aukshtai aukshtai wirs taip ir neishmokusiu skristi populiarumo auku…Nekaltas

[quote]from Shypsenytes dairy
[/quote]

Cia tik shiaip mano pamastymai, rtaciau wisgi kaip manot, kodel zhmogus yra populiarumo wergas????

"Matyti kancia-malonu,kancia sukelti-dar maloniau:tai negailestinga taisykle,bet sena,tvirta,zmogiska-pernelyg zmogiska taisykle."
Nyce

Daugiau cia nera ka pridurti.

Labai jau pesimistiskai gaidele cia trauki… Atsimerk, ne visi zmones ziaurus, ne visi negailestingi, ne visi…

na paskaicius tavo zodzius,pamaciau kazka panashaus i save…man niekada netruko populiarumo…ir…ir matyt tuo naudojaus…bendrauju beveik vien tik su populiariais zmonemis…na zinoma ,jai susipazystu su fainu zmogumi,nebutina kad jis butu populiarus…bet…po to kazkaip jis ishpopuliareja…Šypsena o shiukshciai elgtis su zmogumi,boona savotishkai malonu…shiaip taip lyg ir nedarau…na gal kartais,su "atstumtaisiais"… bet taij tik tada kai bunu prastos nuotaikos…o jai tau idomu,kodel zmones nori but populiarus,tai del to,jog populiarumas suteikia valzdios ir energijos(bent jau amn…) Šypsena bet tu neliudek…shiaip manau daugelis gali ishpopuliaret…Flirtas

As nekalbejau apie sawe…Šypsena Ash tarkim esu tarsi stebetoja. Dazhnai pastebiu, jog populiarus jaucia tarsi malonuma zhemindami atstumtuosius ir taip tik pabrezhia ir uztikrina sawo populiaruma… Taciau, wiena syki pamaciau, kaip wiena labai populiari mergina, sawo "garbintojams" pasake, jog nebegali taip ir toliau elgtis, kad jai sazine nebeleidzia taip zheminti kito zhmogaus ir susidraugawo su atstumtaja… Zhinoma ish populiarios ji tapo taip pat atstumtaja, taciau manau, jog ish dalies ji buwo laiminga, kad pasielge kaip jai liepe shirdis…

Tuo tarpu daugelis yra weidmainiai ir nors gal juos taip pat kartais grauzia sazine, jie populiarumo wardan stengiasi toliau zheminti ir laikytis kuo toliau nuo atstumtuju…

Galbut ash klystu, taciau ash juk tik zhmogus, o klysti - zhmogishka…Nekaltas

Ne ne visi tokie zmones, mano manymu yra ir nemazai geru zmoniu, tikrai…o tie kurie skriaudzia ir atstumia kitus yra nevisavertiski, kompleksuoti ir kazkuriuoje gyvenimo srityje patys atstumti, todel jie kompensuoja tai, skriausdami ir atstumdami kitus, silpnesnius uz save… tokie zmones neverti pagarbos, kartais man ju net gaila, nes jie tikrai turi kazkokiu psichologiniu problemu…
populiarumas ir noras pazeminti yra 2 laaabai skirtingi dalykai

mmm…man taip pat kajp Deidy…man ir mano drawgems populiarumo taip pat netruxta.kartajs ish tiesu bjawriai pasielgiu su kokia klasioke,taciaw niekad nedaraw to be priezasties.shiaip turbut dek shios priezasties mes "atsiskyrem" nuo klases panu.mums dawg geriaw sekas bendrawt su baxurajs.bet tik ne su tom pletkininkem…Ne musu klase turi ir atstumtuju.vieni juos uzgawlioja,kiti ignoruoja,o treti net nepastebi.ash ir esu ish pastaruju…o del to populiarumo pritariu jog dawguma nori buti populiariais kad galetu megawtis demesiu,valdzia ir pan.

Klausimas nelabai į temą ( o gal ir labai ):

Ar tikrai populerus žmogus, kada nors pasakys kad jis yra populerus? Nekaltas

zhmogus - shlykshti butybe… kiekvienas yra garbetroshka, nori jausti visu demesi… beto kiekvienas zhmogus yra bent shiek tiek egoistas… nieko nepakeisi… tobulu nera… viena diena tau vienas prishika, kita diena kitas prishiks… ir nieko chia nepakeisi…

Pritariu tauj, Elichka

Žvaigždė

…juk tikrai kiekvienas gali but populiarus!ir gali elgtis tikrai taip kaip jam liepia shirdis(bent jau ash manau kad taip elsiuos) …shiaip nelaikau saves labai populiaria ar pan…tiesiog man netruksta draugiu,draugu,vaikinu ar demesio…ir tikrai nieko neturiu priesh,jaij man kas nors 'uzmeta" ka nemalonau.tereikia ishmokt atsikirst…ir dazniausia tave daugelis palaiko Šypsena Drovus