Kodel vyrai visada nori, bet ne visada gali? O moterys visada gali bet ne visada nori.
Jau senai mane kankina sitas klausimas, nes paskutiniu laiko mano ir zmonos norai su galimybemis ygavo toki rezonansa kad sexso nebuna kartais po pora menesiu. Ir tai mane pradeda varginti
Gal pirmiausiai pačios žmonos reikėtų paklausti, kodėl?
ir
taip specialiai sutverti, kad visa gyvenimą vargintu vienas kitą…
Tik pradeda varginti? Aš manau, kad tai jau labai rimta! Tikrai turėtum su ja pasikalbėti
Jei viskas gerai, taip neturėtų būti. Yra kažkokia priežastis.
tu dar gyvas…
[quote]Bjaurus rase:
tu dar gyvas…
[/quote]
As dar rankas turiu
[quote]Bohema rase:
Gal pirmiausiai pačios žmonos reikėtų paklausti, kodėl?
[/quote]
Zmonos klausiau. Atsakymai:
Skauda galva
As pavargau
Gal geriau is ryto(aisq is ryto nespejama nes pramiegam i darba)
Pala as ziuru filma
Sendien as ne nuotaikoje
Po to seka menesiniu periodas kokios 2-3 savates
ir vel viskas is naujo
Skauda galva
Man negerai kazkas
As pavargau
ir t.t
As dar rankas turiu
[/quote]
Vadinasi tavo problemos išsprestos Tada - pirmyn…ir su daina
[quote]Liutukas64 rase:
Vadinasi tavo problemos išsprestos Tada - pirmyn…ir su daina
[/quote]
Tada pasistoja kitas klausimas kam reikalinga zmona?
As kaskaip paskaiciavau kad tarnaite atseitu man kokiu 600 lt/men
Zmona atseina zyymiai daugiau…
Skauda galva
As pavargau
Pala as ziuru filma
Sendien as ne nuotaikoje
ir vel viskas is naujo
Skauda galva
Man negerai kazkas
As pavargau
ir t.t
[/quote]
O jeigu pabandytum su fantazija: pilna vandens vonia su rožių žiedlapiais, žvakių šviesa ir raudono vyno taurės ant vonios krašto, dar dovana: seksualūs apatiniai? Negi ir tada atsikalbinėtų?
Kartais moterys tiesiog pavargsta nuo rutinos.
… Arba reikia ieškoti rimtesnių priežasčių
Ei ei… čia jau kalba tavo pyktis…
Be to, niekada nebūna 100% kalta viena pusė, taigi pagalvok, kažką ne taip ir tu darai, kad ji tavęs nebenori…
Skauda galva
As pavargau
Pala as ziuru filma
Sendien as ne nuotaikoje
ir vel viskas is naujo
Skauda galva
Man negerai kazkas
As pavargau
ir t.t
[/quote]
Tai jau tikrai perilgai Gal jai verta pas ginekologa apsilankyti - nejuokai… O dėl galvos skausmu ir t.t. - tai čia daugumos motėrų megstamiausios "dainos"
Aš irgi nesenai turėjau tokių "problemų"… Bet, pasikalbėjus su savo
ir aptarus susiklosčiusią padėtį - priėjom prie konsensuso
Dabar jokių problemų lik ir nėra… Pabandyk ir tu… Gal pavyks
[quote]Liutukas64 rase
Tai jau tikrai perilgai Gal jai verta pas ginekologa apsilankyti - nejuokai… O dėl galvos skausmu ir t.t. - tai čia daugumos motėrų megstamiausios "dainos" Aš irgi nesenai turėjau tokių "problemų"… Bet, pasikalbėjus su savo ir aptarus susiklosčiusią padėtį - priėjom prie konsensuso Dabar jokių problemų lik ir nėra… Pabandyk ir tu… Gal pavyks
[/quote]
Pas mus tai pokalbiai duoda naudos kokiem 3-4 men. po to vel viskas nueina savo keliais. Ir beje hebra ar visa laika turi kalbint savo
pasimylet? o jos mus vilioja tik kart per metus. Ir kur ziuri lygiu teisiu kontrolieriai? Kodel nera istaigos vyrams kenciantiems seimoje smurta(kad ir psixologini)
Paklausysiu as Bohemos patarimo
[quote]pilna vandens vonia su rožių žiedlapiais, žvakių šviesa ir raudono vyno taurės ant vonios krašto
[/quote]
Ir nusiskandinsiu toje vonioje.
P.S Meciau gert, rukyt,pas mergas vaikscioti ir zmona. Kodel zmona?
O uz ka jai tokia laime
P.S Meciau gert, rukyt,pas mergas vaikscioti ir zmona…
[/quote]
o gal ji nemete pas kitus vaiksciot
pas kitus pabuna, grizta, tai kam tu jai reikalingas
pradek pats pas kitas vaikscioti arba neprasyk koki menesi, ziurek kas bus
Kaip matau visiems ir visur tos pacios problemos !
Tarp savo draugu pastebejau toki fenomena:
- Vyras aktyvus, moteris pasyvi
- Moteris aktyvi, vyras pasyvus (retas atvejis bet tokiu zinau)
- V=M (Tokiu atveju nezinau)
Klausimas kodel ?
Cia turiu omenyje seimas arba poras pragyvenuses nemaziau 2 m
Uzjauciu tave. Tikrai niekada nesuprasiu tu moteriskiu, kurios sako, kad vyras privalo daryti taip, kad moteris noretu. Tiek vyras, tiek moteris PRIVALO jausti atsakomybe del seimos ir jos ateities. Ne paslaptis, kad ir santuoka atsirado tam, kad be meiles dar ir pastovu partneri turetume. Santuoka, tai lygiaverciu partneriu sutartis gyventi kartu, buti istikimiems, ir t.t. O tai reiskia, kad moters bet kokie ISSKIRTINIAI reikalavimai yra veiksmai salygojantys abieju partneriui atitrukima vienas nuo kito. Pati moteris turi save sujaudinti (arba vyrui padeti ja sujaudinti) mylintis ir tai yra visur oficialiai pateikiama. Sesuo pasakojo, kad jei moteris nebenori vyro (nebejaucia jam aistros), ir jei ji yra sveika (ne frigitiska), tai ji jo nebemyli. Nes mylinti moteris visada galvoja apie savo ir nesvarbu ar menesines ar ne, bet pasamoneje jo nori.
Taip, kad tos kurios raso, kad vyro pareiga iaudrinti moteri, svelniai tariant, yra neteisios, o toks reikalavimas yra diskriminacinis vyru atzvilgiu.
Patarciau ieskoti kitos moters, o jei ja myli, tai issiaiskinti REALIAS nenoro myletis priezastis ir jei jos rimtos - jas gydyti, o jei "galva skauda…" pasakyti zmonai, kad busi priverstas ieskoti kitos.
O skaitytojai nesvaikite apie moteru pervargimus ir t.t. Zinau vyru, kurie vaikus vieni augina, dirba nuo ryto 5 iki vakaro 22, neruko, nevartoja stipriuju gerimu, o tuo tarpu zmonos duodasi i kaire ir i desine motyvuodamos tuo, kad yra pervargusi, skauda kaklus reikia pas masazistus nueiti ir t.t. ir apie intimuma net nekalba.
Buna, kad paprasciausiai nebuna noro myletis (su niekuo) ir tiek, visai ne del vyro kaltes. Ypac po gimdymo, geriant kontraceptines tabletes ir pan.