Kodėl vyrai nešioja kelnes?

Kodėl vyrai nešioja kelnes?

Taigi,penktadienis,pašposykim,tik ne per riebiai.Į šį klausimą yra ir atsakymas.
"Kodėl vyrai nešioja kelnes?"-"Todėl,kad galėtų nuslėpti savo mintis"Baisu
Jei turit kitų versijų-pirmyn Cha cha

nu,tėveli,-"dajoš"JuokiasiJuokiasiJuokiasi
man tai gražiau kaip Vyras be kelnių…NekaltasNekaltasNekaltas
tada jie nieko nuslėpti negaliCha chaCha chaCha cha

o manes vyraj ir dar be kelniu ni ni Ne nedomina.
Ar cia blogaj? kad tokia orientacija? Nekaltas

Kad ziema lauke mylintis nesaltu uzpakalis…

Valiau, nezinau. Nekaltas Vienas mano buves kaimynas taip sakydavo: "As esu lezbijetis - mane tik prie moteru traukia". Juokiasi

Nežinauna gal,kad kepurnėdamiesi namo iš kabokų ne taip kelius nusibalnotų…o gal dėl kitų priežaščių…Šypsena)gal jose ką nors turi…SVARBAUS…Šypsena

Ne visi kelnėti,neužmirškit škotų Baisu o apie afrikiečius iš vis patylėsiu Cha cha

Cha cha Bet vis tiek prisidengia: skotai sijonais, o afrikieciai - lapeliais. Taip Juokiasi

NEvisi vyrai nesioja kelnes, kaip pavyzdziui skotai, devintys kiltus. O po jais tai nieko nera - apart nuogos sedimosios ir vyrisko pasididzavimo JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Pas škotus sijonai žemiau kelių Baisu,na o kai kurių Afrikos tautų vyrai iš bananų lapų susikonstruoja kaip ir antgalius…Cha cha

Wa įdomu pasidarė ar nešalta tiems škotams su nuogom rūrom Nekaltas

Klausiams tai tiktai prikolnas.KAs tau neleidzia.Uzsidek sijoneji ir keliauk.Ir demesi turesi,visi i tave ziuresJuokiasiJuokiasi

A kamMoterisnešioja kelnes?Nekaltas

Apie shkotu kiltus:

Ishsirikiave shkotu kareiviai rikiuoteje…
Vadas pas viena klausia: kodel pas tave ne pagal taisykles kiltas ilgesnis per sprindi uz kitu?
Jis: - o jus kaip manote, vade?..

vaje,gal padaugianu KietasKietasKietasKietas???
jau tewukas ir tėvelis atsiradoGirtasGirtas
o kur tata???

daznai myliesi ziema lauke?Cha cha

kad skersvejai neperpustuCha cha

Tikiuosi nieko priesh neturi? Mirkt

Nepadauginai erikandra Apakęs aš irgi matau Drovus