Kodel vyrai musa savo zmonas???

Kodel vyrai musa savo zmonas???

Girdejau kad neretai buna ir atvirksciai Aš nekaltas

JAZ rašė:

GeraiGerai

jo jo , biškį kas , tuoj su kočėlu gauna!!!
JAZ rašė:

Gal galima jau ir reziumuot - stipresnis musa silpnesni Cha chaCha chaCha cha arba tas pas kuri kocelas didesnis Cha chaCha chaCha cha

gerute* rašė:

tai jus norite pasakyti kad niekada niekas jusu siemose nesimusdavo???
Mano senelis musdavo mociute, mano tevas musdavo mama - nes taip buvo iprasta, grizta girtas - ir i kupra.
Aciu Dievui, manes vyras nemusa, bet uztat kai as ipykstu , oiiiiiiii

…tai va… atrodo gerute*… ir kas galetu pagalvoti… Apakęs Apakęs Apakęs

sori,gal kartais kas nori su manim tuoktis???Cha chaCha chaCha cha

man Apakęs
Mušei savo moterį? Ir kaip tau ranka nenudžiuvo?! Apakęs
Siaubas…

Man: ir kas nores su tavim tuoktis, nebent ta, kurios tu tikrai tikrai nemusi ir kuri mus tave, ta, kuri pati po 4 metu nores tave palikti Cha cha

man rašė:

sori,gal kartais kas nori su manim tuoktis???Cha chaCha chaCha cha

zinok uzhsirausi, pas ka kochelas bus kietesnis uz tavo kumsti Cha cha

atta rašė:

mumija rašė:

atta rašė:

Kaip manote gerbiamieji?

Todel,kad nemoka kontroliuoti savo emociju,turi problemu su pykciu is vaikystes,psichologiskai traumuoti.Kiti paprasciausiai tik savo valdzia sitaip rodo(cia tie,pas kuriuos kvailumo daugiau ,negu kitu "geru "savybiu).O moterys dazniausiai daro klaida taikydamosis su tuo.Nes nesvarbu,ka moteris padare ar pasake,-vyro pyktis vis viena ant jos issilies,nors tai gali buti visai su ja nesusijes.Reikia naikinti problema,o ne padarinius.Gaila,kad daugelis to nesupranta…

O ar visada problema vyruose???

Jeigu vyras musa,tai jis ir problema turi.Siaip jau normalus zmones visas problemas ir be kumsciu sugeba isspresti.O jei vyras duodasi moters santazuojamas ir erzinamas,tai koks jis tada vyrasCha cha

Ledi rašė:

man Apakęs
Mušei savo moterį? Ir kaip tau ranka nenudžiuvo?! Apakęs
Siaubas…

Sako nuo masturbacijos rankos dziusta… o nuo musimo irgi???

================================

O ar visada problema vyruose???

Jeigu vyras musa,tai jis ir problema turi.Siaip jau normalus zmones visas problemas ir be kumsciu sugeba isspresti.O jei vyras duodasi moters santazuojamas ir erzinamas,tai koks jis tada vyrasCha cha

Na i tai galima pasakyti : jei moteris duodasi musama, tai kokia ji moteris… Tiesiog vyrai turi savo stipriu pusiu (raumenu jega), na o moteris - savo - gudrumas ir daznai nieksingas priekaistavimas ir panasiai… intrigantiskumas… na pacios zinote…

As gal busiu senamadiska, bet man vyras, galintis pakelti ranka pries moteri yra ne vyras, o kazkokia istizusi bala. nevertas jokios pagarbos. neisivaizduociau kaip reiktu su tokiu gyventi. Visgi lengva sneketi, kai ta problema toli.
mano viena drauge issiskyre ir pasirode, kad ja vyras musdavo. Abstulbau. Abu inteligentai, istorikas doktorantas, angliste. Ji grazi, protinga, draugiska, gera seimininke, zodzio neiesko kiesnej. Jis negeria. Vaiku nera (todel ir nera). ir kodel ji leidosi ir kentejo kelis metus??? Sunku suprasti, kaip is tiesu ten buna.
o jo motyvai buvo neturintis pagrindo pavydas + nepilnavertiskumo jausmas:’‘suka tu, pries ka cia issipuosei??? ir atlyginima turbut pakele ne uz gera darba! Su sefu miegi, prostitute?!’’ va taip. Pazinojau ir dar viena panasia pora. Pavydus vyrai Blogai
Sutinku, kad tai socialines ir psichologines priezastys.

rutyte rašė:

As gal busiu senamadiska, bet man vyras, galintis pakelti ranka pries moteri yra ne vyras, o kazkokia istizusi bala. nevertas jokios pagarbos. neisivaizduociau kaip reiktu su tokiu gyventi. Visgi lengva sneketi, kai ta problema toli.
mano viena drauge issiskyre ir pasirode, kad ja vyras musdavo. Abstulbau. Abu inteligentai, istorikas doktorantas, angliste. Ji grazi, protinga, draugiska, gera seimininke, zodzio neiesko kiesnej. Jis negeria. Vaiku nera (todel ir nera). ir kodel ji leidosi ir kentejo kelis metus??? Sunku suprasti, kaip is tiesu ten buna.
o jo motyvai buvo neturintis pagrindo pavydas + nepilnavertiskumo jausmas:’’’‘suka tu, pries ka cia issipuosei??? ir atlyginima turbut pakele ne uz gera darba! Su sefu miegi, prostitute?!’’’’ va taip. Pazinojau ir dar viena panasia pora. Pavydus vyrai Blogai
Sutinku, kad tai socialines ir psichologines priezastys.

Na cia jau vyra reikai gydyti… pavydas be pagrindo… nekas ir zmonai ir jam paciam…

As irgi manau, kad dauguma tokiu nesveikai pavydzhiu vyru yra nesveiki, shizofrenikai.
Stebites, kodel moterys kenchia? Juk dazhnai jos neturi kitos isheities. Mano mama irgi kentejo, nes nebuvo kur isheiti, be to, tevas mylejo vaikus.
O man uzhteko vieno karto. Beje, negalechiau ramiai kenteti, taip isiutau, kad vos jo neuzhmushiau peiliu. Bet man pasiseke, kad tevai sutiko atgal priimti. O jei nesutiktu?

si tema man labai aktuali nes pati buvau dauzoma lygiai 10 metu.buvau kvaila kad tiek ilgai kentejau.slepiau nuo visu nes buvo geda kazkodel galvojau kad pati kalta.mano buves vyras taip pat yra "normalus" pilietis,ne degradas visuomenes akyse.apsisprendziau skirtis po to kai jis sumuse ne tik mane bet ir mano mama,kuri mane gyne.dar ir pareiskima parasiau,bet deja musu istatymai labai jau skysti tokiais atvejais.turiu 2 vaikus.jis buvo ipratines prie dideliu pinigu,nezinau kaip gyvensim toliau,ar turesim ka valgyti,bet esu isitikinus kad gyvensim nieko nebijodami.

Na taip dazniausiai ir buna - kai psichopatas, sizofrenikas, tai ir babkem apsales. O kai doras pilietis, pavyzdingas vyras - tai ir ubagas paskutinis. Kazkoks rysys yra Aš nekaltas

O jei nera darbo? O jei ish to uzhkampio iki darbo toli, visa alga kelionems paklosi? O jei vaikai mazhi, nera kam prizhiureti? Kliuchiu gali buti daygybe.
Koks jau ten komfortas? Dazhnai tokie vyrai jokio komforto suteikti negali.

O kodel nera darbo? Argi save gerbianti moteris negali susirasti darbo? Pvz. per metus, o tada iseiti… Beje jei vyras ja is namu isvytu, tai kazkox sprendimas atsirastu…a ne? O kodel dabar neatsiranda?

beben rašė:

dabar jau manau kad geriau ubagas negu turtingas svolacius[atsiprasau,neradau geresnio zodzio].kazkada taip nemaniau.

Diadziule pagarba… Daugiau tokiu moteru kaip tamsta.