Kodel visos tamsoje GRAZIOS?
taigi kodel dauguma merginu tasoje grazios, nuostabios(bent man pamacius mergina diena kartais net paima siurpas, kad su ja bendravau) argi jum taip nera, kas cia kaltas, ar as kad nebesugebu skirti spalvu, ar tamsa paveikia merginas?
o kaip jum merginos nepasikeicia bachureliai tamsoje?
man tai tamsa nelb pakeicia. gal siek tiek. bet va per alkoholi kiek tokiu nesamoniu turejau. ojej. nesinori net prisimint.
nzn kaip tau taciau dazniausiai alkoholis tamsoj(prietemoj mano akys), o tada jau viskas gerai, nera jokio skirtumo
taj gal ne su tom susidedi…
Na tamsoje…man irgi kartais merginos atrodo grazesnes, taciau taip apt nezinau kodel…
tamsoje tikrai jos grazesnes atrodo , bet nzn kodel… o dar grazesnes palieka kai isgeri. net patys “traktoriai” palieka graziausi
tai ka siulai geriau su bachurais susideti, zinok jie manes tikrai netraukia (tiesa tamsoj i juos dar neziurejau
visko gi buna, nesakau, kad visos NE, tiesiog grazesnes…
tu kvailys!
vienareiksmiskaj!
nea nu kodel… bet sejp bernai gejaj zjb…
o del merginu taj manaw kad sejp dawguma yra graziu nepriklawsomai nuo sviesos, ar tamsos…
mmm nezymiai pasikeicia
bet durna tema
bernai tamsoj blogai mato
Nesamone
kai as ana vasara buvau stovykloj vakare susipazinau su panele, atrode visai nieko, bet ryte issigandau…
…cia ne tamsa, o alkoholio kiekis savo poveiki duoda…
Dazniausiai todel, kad buni isgeres
joa. ypac kai dar + nakti isgeri. tai visi grazuoliai pasidaro
nes tu lopeta
Dažniausiai aš kai būnu girta, susipažįstu su vaikinais, susitariu susitikti, o kai blaivi į pasimatymus nueinu, pamatau, jog jie visai ne mano skonio.