KODEL VAIKINAI VIENA KARTA .....

KODEL VAIKINAI VIENA KARTA …

…(pratesiu minti)
KODEL VAIKINAI IZEISTI MERGINOS VIENA KARTA PRADEDA GALVOTI, KAD JOS VISOS VIENODOS, VIENODAI SIEKIA PASINAUDOTI JUO, JO PINIGAIS…
kad ir kas sakytu, kad merginoms sunkiau, kai jas palieka vaikinai, as manau atvirksciai - sunkiau cia vaikinams, nes jie praranda pasitikejima mumis, atsiranda jausmas kersyti, t.y. elgtis su mumis taip paciai, kaip neseniai pasielge su jais…
k o d e l ?
ne visos mes jau tokios ir blogos.
atminkite: mes busime su jumis, kesime jusu toki elgesi, bet laikui begant dings ir susizavejimas, nes jusu elgesys ji "nuzudys"…
kai suprasite, kad jums vis delto reikia to zmogaus, tos merginos, kuri buvo salia, stengesi parodyti, kad rupite…jos NEBEBUS… LiūdnaLiūdnaLiūdna

nu dar vienas idiotishkas paneles aistrosxxx topic’as??? ir vel vos ne apie ta pati- vel tie patys motyvai-vel ta pati nesamone Šypsena

as tiesiog maciau, kaip mano draugai kencia, kai juos palieka merginos, kaip jie jauciasi, ka galvoja…
… po viso to jie kitaip ziuri i jas, kitaip jas vertina,
deja, tik laikas (vienintelis laikas) jiems padeda, bet per ta laikotarpi daznai praranda kitus brangius zmones, nes kai jiems buvo sunku, jie buvo salia, taciau nuolat puciantis saltas vejas juos nustume nuo ju…
lieka iskaudinta ir viena, ir kita puse Liūdna Liūdna

Aistringoji panele mergina ponia nezinau kas tokia del to isvardijau beveik visus variantus Šypsena
Ko jums taip uzkliuvo taip tos kisenes pinigai. Gal jus kas nuskriaude iskaudino izeide. Nesuprantu gal galetumet paaiskint. Ir dar rasai kodel vaikinai anaip ar kitaip galvoja apie visas merginas. Bet kad tu pati iseina apie visus vyrus vaikinus berniukus Šypsena galvoji vienodai. Tai kas galu gale tau yra???

BABAUZIUI

apie vaikinus berniukus tikrai negalvoju vienodai…
rasau tai todel, kad matau kaip mano draugai kencia nuo tokiu merginu, o as esu ju drauge ir noriu jiems padeti…

prasyciau nesikabineti, sis forumas tam, kad vaikinai ir merginos pasakytu savo nuomone, kad galbut rasiu tikrai protingu minciu, kurias galesiu psakyti savo draugams.

Na tavo draugai gali tau pasiguosi pasigalbeti su tavimi, bet jei jie Nusivyle ir iskaudinti, nemanau, kad tau pavyks padeti. Tu jo skausmo nenumalsinsi ir to jie nepamirs nesvarbu su kuo jie bendrautu ir kaip stengtusi tai pamirsti.

Pats esu patyres panasia situacija (man pasiseke zymiai maziau), ta zaizda negyja, kad ir atsiranda naujas zmogus, kuris tau rupi,kuriam tu rupi, o tai vistiek lieka giliai tavyj.

Greiciausiai tai gali pakeisti tik tasai, kuris ji iskaudino…

O be to, konkreti situacija, taip pat labai svarbu, kaip ir visos smulkmenos. Sudužusi širdis

Va todel ir negalima tureti viena moteri!!! Kas turi ju daugiau, nekyla jokiu problemu- vyrai atsirenka su kuria jam geriau, o kai berniukas turi viena, isimyli tipo, o ji apgauna ji, tai ir kankinasi durnelis!!!

taip buna ne vien vaikinams. nusivylusios ziauriai vaikinais kartais merginos irgi pradeda galvoti kad visi jie tokie ir taip toliau…as taip negalvoju nors daug mizniu ir kiauliu esu sutikus.

maruxz rašė:

aistraixxx>

mergaite mieliausia, ar gyvenime tu karshtakose? Ar tau niekas nesake, kad virtualus bendravimas yra skirtingas nuo realaus. Tu cia atmusineji savo zodzius, bet ne tau asmenishkai skirti. Taves cia niekas nepazista ir niekas netiki, kad kalbi butent taip, kaip pakalbetum realiai susitikus.

Nenukreipk geros temos i asmeniniu santykiu aishkinimasi: visi mes esam pakankamai protingi, bet tuo paciu ir kvaili. Ateik kada nors i koki myta ir pati kalbesi labai fainai su tais zmonemis, su kuriais cia dabar riejiesi…

O del tavo temos, pasakysiu. Po nusivylimo linkstama suabsoliutinti. Moterys sako "visi vyrai kiaules", vyrai sako "visos moterys tokios…" Kai bendrauja su kokiu nors zmogumi akis i aki, sitie absurdishki posakiai dazniausiai yra uzmirshtami… Ir nepulk dabar man aishkinti, kad tu esi teisi, o ash klystu. Zmones turi teise tureti ir kitokia nuomone negu tavo. Pasiskaityk daugiau diskusiju ir pati tai suprasi…

Tai kas asmeniska aptarinet,ar nagrinet,virtualioj aplinkoj…,kam to reikia kam tai rupi(gal kiek per ziauriai),be to visu minciu neissakiusi,nebusi ir suprasta,is trupinio…Aš nekaltas
Pritariu maruxsMirkt

dekui uz nuomones,
bet susidare toks ispudis,
kad geriau jau kalbeti kazkokias nesamones,
negu imti tikrus pavyzdzius is gyvenimo.
nusivyliau…Liūdna

Mr. Gediminai, saugokis, tuoj gerb. AISTRAxxxxxx prades savo ataka!
Gi niekas negali pareikshti kitokios nuomones nei tamstos, antraip jie niekas kitas kaip degradave shikniai…
Sorry, bet jau darosi juokinga, kaip kai kurie zmogai neturi absoliuciai jokios tolerancijos kitu nuomones atzvilgiu.

Respect.

aistraxxx>

skundiesi, kad tavo diskusija ishsigime ir zmones pradejo nagrineti tavo asmenybe vietoj tos problemos, kuria tu ishkelei. Deja, pati esi kalta. Tiesiai ‘naiezdzialini’. Pabandyk subtiliai - butinai su kuo nors susipyksi… Ir itariu, kad atejusi i koki myta pradetum realiai santykius aishkintis su virtualiais zmonemis… Pazistu nemazai bangieciu ir zinau viena dalyka, kad priimti asmenishkai to, kas yra sakoma - neverta…

Tiesiog reikia neaishkinti, kaip tu nusivylei, bet geriau veikti… Jei turi rimtu problemu, pasikalbek su savo kursiokem, aplinkiniiais zmonemis ir tada bandyk padeti savo draugams… Nors Seimos forume ash pats gavau ne viena patarima… Seimieciai stebejo visas mano meiles istorijas ir nebuvau paliktas kenteti, visada ateidavo paspirtis. Tereikia tik svelniau su zmonemis elgtis. Cia juk ne vien 16-meciai susirinke…

P.S. Kazkaip sunku patiketi, kad tau 19 metu…