Kodel vaikinai tokie skirtingi?

Kodel vaikinai tokie skirtingi?

Kodel vieni meilus, nuosirdus ir geri?Kodel vieni moka elgtis su mergina, ja lepinti,ja myleti?Kodel vieni supranta savo antraja puse?O kiti to nesugeba padaryti ir nemoka gerbti jos ir tausoti?Kodel Jus tokie skirtingi?Kodel kiti netinkamai issiaukleje?Nekaltas

Teks priprast, toks jau tas gyvenimasCha cha Visokiu yra - visokiu reikiaŠypsena

bet jai vaikinas mergina laiko vietoj skuduro?o ji kencia?kam to reikia?kam kesti pazeminima ir nesiluma?Nekaltas

Jei mergina noormali ji neleis saves laikyt skuduro vietojŠypsena Susiras kita kuris bus jai tinkamasŠypsena

atmink!!!merginos irgi ne visos vienodos!!jos skiriasi!!Šypsenazinoma,as tau pritariu!!
Flirtas

cia tikiuosi retoriniai klausimai…
nes konkretaus atsakymo niekad nebuvo ir nebus i situos kl.

Vat todel kad tu paklaustum…Cha cha

kodel taip manai?kad nebus atsakymo?

o jus neatsakytumet…Cha chaCha cha

as stengiuosi myleti sawo mergina, gerbti ja, saugoti ir tausoti,suprasti ja,o kurie tai nesugeba nera to verti, nera verti jos…
tikiuosi mano mergina turi visko ko jai reikia ir suteikiu jei viska ko sirdute geidzia ir yra su manim laiminga…
Myliu ja labai

Dziugu girdeti, kad sugebi padaryti,kad Tavo mergina butu laiminga!!!
O tu ar laimingas su ja?Ar tik bandai prisitaikyti prie jos ir pildyti kiekviena jos uzgaida?Flirtas

As tikrai esu su ja laimingas,niekad nesu to turejas ir dabar esu neapsakomai laimingas su ja…!

dziugu girdeti,kad laimingas…sekmes…Flirtas

asiuŠypsena Labas

nereikia man dekoti!!!Cha cha

na ok, tu uzdavei musu giminei situos kl, o dabar as uzduodu jums-moteriskai pusei. ar galetum pasakyt kazka konkreciau apart to kad tox pasaulis?

atsakysiu i si klausima taip: yra vaikinu skirtingu ir skirtingai mastanciu.
mano mergina dar nei karto nepasake man truksta to ar kito as tiesiog nujaucio ko ji troksta ar nori. man malonu jai dovanoti geles be priezasties eiti pirkti apatinius jai, as zinau kad ji apsidziaugs kad ir ka as jai bepadovanociau, kad ir bucini. tiesiog kiekvienas vaikinas yra isaukletas skirtigai ir galvoja skirtingai.

TaipTaipTaipva va!!!pritariu…visada malonu gauti is vaikino BučkisBučkisBučkisbucini ar net maza gelyte,tada begalo malonus jausmas uzplusta…Laimingas

Tu cia ka turi omeny?Aiskiau paklausk…Mirkt