KODEL TUALETE GIMSTA GENIALIAUSIOS MINTYS?
NU NZN KAIP JUMS BET MAN TAI ISTISAI TAIP BUNA…AS ISIVIS KARTAIS EINU I TULIKA PAMASTYT O NE REIKALU ATLIKT…
ARBA LAIDABRAUKIUOSE IRGI TAIP BUNA ISTISAI…
todel, kad "pasaku namelyje" zmones niekur neskuba, turi daug laiko
todel, kad gali ten pasilikti wiena, su sawo mintimis… ir niekas netrukdo… nebent ten per uigai uzhsibuni…
Nu nzn o tau kartais nesinori ten i toleta ranka pamirkyt pamaishyt gal ka gero rasi ? Gal shikimas tau su mastymu asocijuojas, chia reiktu gerai pamastyt… nu jaigu mastant pagal froida shiknaskyle viena ish erogeniniu zonu tai gal shikant kashkoki malonuma jauti tai gal tava protas geriau masto
No offence t
Tode kad atsipalaiduojo
man negimsta
nes ten ramu ir gera. zjbs tema
todel,kad shikant is organizmo iseina nereikalingos atliekos,o ateino genealios mintys
nvermaind,
Man niekada ten nera gime geniali mintis Kazkaip labiau manajam kambary prie tam tikros vietos
Seip sekmes sedeti tualete Ir patapti profesoriais.
nes ten galima ilgiau pasedet jei kas nervina su lindimu passakai vidurius paleijdo ir visas puslvalandis tau ))
Blin… as taip nemanau… man wisos geros mintys ateina… bet kada ir betkur… bet tikrai ne tolete…
DJ
Niuz man tai irgi dar negime ten jokia ideali mintis…Siaip man idealios mintys gimsta netiketai…cia nuo vietos nepriklauso
O siaip man toletas dar gera vieta be reikalu atlikimo islieti pykti…ojojoj kaip mokyklos tulikai kencia kai mane nervas paima…nu bet ka padarysi…gi reik kazhkur pykty islieti…
Aha pritariu - ir man taip buna Kartais net specialiai einu i tulika pamastyt, pabegt nuo kitu… Ne todel kad tulikas - todel kad niekas netrugdo…tik mokyklos tulikai išimtys - pas mus jie taip dvokia
DDD
oi negaliu kaip pralinxminot…unreal
)vat…siaip ka dar galiu pasakyt…namie gerai tulike but nes ten nesmirda…ir va del to kad mokykloj smirda tai negaila pykti isliet
nors as niekad neniokoju mokyklos inventoriaus…
…va ka tik dar viena dalyka suvokiau…juk ne veltui tulika pasaku nameliu vadina…a? …
nu man geriausios gimsta miegant
man tai lovytej gerewsios mintys gimsta… rpies miega… uzsimerkiu ir galvoju, kaj negaliu uzmigti tik ryte dazniausiai nieko neatsimenu
Taj kartajs vidury nakties keliuosi ir jas uzsirasau
[quote]
OkiZas rašė:
nu man geriausios gimsta miegant
kokiais budais uzsirasineji?ar ce viena is dievo dovanu kai atsikeli ir viska prisimeni?
Man tai genialiausios minti kyla ne tulike tupint, o prisipilus i vonia karsto vandens,ir ramiai atsipalaidavus gulint