kodel tiek mazai klausanciu creed?:]
o kas yra creed?
nu tai taip…cia didziausia sizeidimas:] persisiuss creed:
hide
one last breath
my sacrifice
sings
don’t stop dancing
matyt del to, kad mala ****a
i|know rašė:
tajp tajp ka tu supranti apuokia
Hm, geras kreipinys, niex dar tep i mane nesikreipe, reix uzsirashyt kur nors.
Manai nezinau apie ka shneku?
O siaip blt nervina tokie eksperetai, kurie visada neva tai viska zino, viskame nusimano - ir ju nuomone teisingiausia.
niu syryt klausanciu Creed patapo vienu daugiau
mokine alia ziuru tu nepakartojama visose srityse…
~~~~
I know - pasimeciau… kokiose gi dar srityse…?
aj nu…wisose…neesme…motorhomes tik nelabai…bet paklausyk as manau tau patiks…o creed
"signs" tai mirtis…
niu I know, rysium su tuo, kad mano interneto "super" greitis, tai dar nelabai ka spejau Motoru tu parsisiust, bet ka parsisiuntau tai tikrai
A todel, kad daug besiklausanciu Britney Spears…
JEAAAAAAAAAAHHH~~~~~!!! kul!!! kad patiko… taip ir toliau…
ka as zinau…bent jau aplink mane 100 metru niekas Briney neklauso…ir man gerai o kas klauso tai kuo as jiem galiu padet…bijau kad niekuo…
niu zynai, nilabai as ten sedziu… nepratus kazkaiptai… vat anadien, kai miss666 pakviete, tai nuejau, faina is tikruju, bet tikriausiai del mano interneto rysio ar dar del ko nors mane pastoviai atlogindavo… taigi daugiau nervu buvo negu malonumo…
o siaip tai ir mumi labai keista, kad tiek mazai zmoniu ci isreiske simpatijas Creed… taigi grupe… i’m confused…
Creed yra super grupe, pirma karta juos isgirdau, kai tevas man is U.S.A atsiunte ju du CD. Nera mazai ju klausanciu, tik Lietuva kazkokia keista del muzikos skonio. Kitur jie yra labai popular band.
iš kur atsipūst paklausyt?
creed
na as pati esu kazkada klausius ypac seniau patiko dabar kazkaip nebeklausau…
o nafig tas bridge’as?
Taip as jau isiaiskinau kodel man neleidzia sharinti neto beta cd pas mane cd blogi irasyti win2k3 Uztad neisejo pasharint.Dabar naudoju Xp ir mastysiu iskur gaut tikrai gerus Win2k3