Kodėl taip?
Aš vot vis galvoju ir galvoju - kodėl yra vienas toks dalykas. Visos bobos labai labai mėsta vyrams čiulpi. Čiulpia jos čiulpia, smauko smauko tą pimpalą vargšelį kaip tik moka (dauguma bobų iš viso nemoka normaliai pimpalų smaukyti). Bet kai tik spėrma ima trykšti srove galingiausia, boba tik ima - ir paspringsta. Kai kurios būna kad apsivemia. Ale kodėl gi tep yr?
tai gal pas tave baisiai didelis kiekis ir spaudimas?
Nū kad viskas lygtais ir normaliai Nelabai suprantu, ko tos bobos taip užsižiaugčioja???
…paragauk - gal tavo sperma negardi
gl todel kad tu labai greit ir labai netiketai
Ne - tik didelės i… neišsipildžiusios svajonės
…
Nu kad irgi kad ne… Pačios ten labai labai noriai laukia, kada gi aš joms pavarysiu… O kai sulaukia - ima springti… Labai nefaina tada man būna… Ką daryti su tokiom netikėlėm?
Sperma gadina sveika ir pazeidzia nervus
gal jimk tada brangesnes, ne tas murzilkas po 30 lt, o bent po koki 100
Nušauk kastuvo rankena. Bus ramu, galėsi sekančios ieškoti. Įvairiai spalvingas gyvenimas gausis.
Atsibusk
…
Gal iš tiesų pasieškoti kitos bobos Tik dabar aš jau būsiu nebedurnas - ant suoliuko vakare, kai makaronus kabinsiu jai visokiu, idan į lovą ją įsitempčiau savo, pateiksiu popierių ant parašo, kuriame reikės pasirašyti ant to, kad pažada nežiaugčioti ir nesprinkti, o taipogi ir nevemti, kai aš jai spėrmą visu grėišiu varysiu burnon.
Su diedais nebandei ?
Musiau kokį netinkamą maistą vartoji ir dar alkagolį. Va, todie ana tokia ir neskani, ir anos todie žiaukčioja
Wow!
nuo alkoholio, sako speris būna malonaus skonio , o nuo citrusinio- šuudino
.
Patiko, ania , tai dar mano vieną postą paskaityk
Nu bet kad man sako, jog skani
Tai kaip čia išėina??? Meluoja man padlos???
Tai Tu išeitų su diedais ta sperma daliniesi ir anie nežiaukčioja, nes aniems skani ?
Su alkagoliu