Kodel taip sunku mokytis? Ka daryti?

Kodel taip sunku mokytis? Ka daryti?

Kodel taip sunku mokytis? Pvz.: Siandien man nera uzduota jokiu namu darbu, taciau ryt as turesiu parasyti ir ismokti anglu pamokai kalba, ir dar plius, daryti dailes darba. Pagal viska, as galeciau jau siandien pradeti rasyti anglu, bet juk taip sunku… Ka man daryti? Ar ir jums taip buna ???

aisq kad buna,pvz as du kontrus rasau ir nieko nemoku Cha cha

_kaj prasidejo pavasaris…atshilo oraj…man nuolatos taip buna Taip Angelas

_

oj dar ir kajp buna uzduota shian nznaw kiek nu dawg bet taj nea susimasciau eit miegot anksciau gerew ir tada ryte padarysiu(pirma pamajna vajkstaw)ir iswis ciuju neishmoksiu ir padidinsiu sawo n rajdzhiu skaiciu Cha cha

aisku buna. siandien tris kontrus is lempos parasiau Girtas mane tai oras veikia. kam sedet namie ir grauzt knyga kai galima iseit i lauka ir pasedet ant zoles Nekaltas aisku tai atsilieps ateityje. bet… echh…

buna. nesuk sau galvos.

aš tai vietoj taves eičiau aluko atsigerti, iškarto prie miego patrauk, gal praeis noras ir galvoti apie mokslus Mirkt

Mokytis sunku tada, kai tingi tai daryt ir nepakankamai skiri tam laiko. Ką daryt? Daugiau mokytis ir žiūrėt į tai ne kaip į kančią, o kaip neišvengiamą dalyką, kuris ateity bus labai naudingas. Elementaru.

man irgi sunku…atejo Pavasaris,kazkaip aptingau Žliumbia

nzn Ne man iur kartaijs taijp sunku… Nežinau nors taijp reikia mokytis , bet atrodo niu tiesiog negaliu… Nežinau kartaijs pavyksta prisiversi , taciau labai jau sunkiai… Nekaltas sekmes visiems Šypsena

o ka daryt jei abiturientas esi ir reiktu pagal viska daug laiko praleist prie knygu, bet neisseina nors nusisauk? Žliumbia Nekaltas

Cha cha Cha chaNauja dalyvė Girtas Cha cha. Netingėk, ir nebus sunku.

O taip… pagrindinė problema

vo cia taj jau nekas Ne manes tas laukia kitais metais Nežinau laikykias !!! Apkabinimas Laimingas

ryt kazkoki kontra rasom is anglu kuri parengs pavaduotoja-niekas nezino is ko,tai ir ka mokytis nezinau dar kazkoki rusu dialoga reikes atsiskaitinet,nu nevelnio nemoku… Žliumbia ŽliumbiaGALVA BEPROTO SKAUDA !!! !!! !!! !!! Žliumbia Žliumbia is nevilties rimtai tuoij zliumbsiu… Žliumbia

Vis dėlto -PAVASARIS. Bet netingėk ir nebus taip jau sunku. Žvaigždė~

Neikit vaikai į mokyklą!

jooo, geriausia sedet Bangoj ar siaip ka nors bereiksmio daryt(pvz:indus plaut ar kambarius tvarkyt) ir visa laika save graust kodel tu dabar neskaitai istorijos ar nesprendi matiekos. apgailetina. Cha cha

Vienintele iseitis-gerti Girtas