Kodel rasot Bangoje dienorascius?

Kodel rasot Bangoje dienorascius?

1. Isreiksti savo kuryba.
  2. Ishlieti mintis.
  3. Kad ateiciai butu ka paskaityt, kad galetumet mokytis ish savo ir kitu klaidu.
  4. Kad atkreiptumet kitu demesi ir surinktumet kuo daugiau komentaru.
  5. kitos priezastys…

Toki klausima iskeliau nes man taip pasirode kad tas komentaru skaicius yra kaip ir prestizo reikalas. Ar jie tik parodo draugu skaiciu? kaip jums atrodo?

Renkuosi 1,2 variantus Nekaltas Ir šiaip asmeniškaj man komentarų skaičius neturi reikšmės.Žvaigždė~~

Niu tavia as pazistuMirkt ir nepatikeciau jei pasakytum kad gaudai komentarus Nekaltas

daznaiusiai bangoje kuriuNekaltaskuriu dainas ir man patogu,nes nereikia naudoti popieriaus ir rasaloCha chao rimtai,tai todel,kad kurinat kartais ateina nauju minciu ir cia galima istrinti be vargo ir parasyti is naujoŠypsena

Ai shiaip… ne kiekviena diena ir rashau juos… kaip kiti…

Rasau labai retaiTaipLiežuvis

hmmm… todel akd nerasau ant popieriaus tad rasau ji virtualuŠypsenaCha cha

1. Isreiksti savo kuryba.
  2. Ishlieti mintis.

Ar jie tik parodo draugu skaiciu?
Tikrai ne… ens dazniausiai po dienoraqsciais pasirasineja netgi NEPAZYSTAMI zmones… Laimingas

Geras klausimas Taip

Niekada anksciau apie tai nesusimasciau Ne Rasau dienorascius, kai turiu ka gero papasakoti arba siaip noriu islieti savy susikaupusias mintis, kai kada noriu ispudziais pasidalinti ir su kitais…Manau cia ir yra tos tikrosios priezastys. O del komentaru, tai pwz jie labai prikklauso nuo dienorascio, kartais buna perskaitai kieno nors dienorasti ir tiesiog neturi ka pridurti Nekaltas

AngelasAngelasAngelas

1-SAVO EILERASTUKUS RASAU IR TAIP ISLIEJU JAUSMUS…KOMENTARU SKAICIUS NESVARBUS Šypsena

As nezinau,as daugiau rasau dienorascius kadangi cia buna linksma padiskutuoti,pabendrauti su zmonemis…aisku ir islieju save tuo paciu…bet as juos rasau tokiais tarpais,nes kiekviena diena rasyti dienorascius neturiu nei ikvepimo,nei noroCha chao komentarai tai cia manau sekmes reikalas,kartais ju daug,kartais mazai…aisku visada buna malonu kai susilauki daug komentaru,bet tai nera man svarbiausiaNe

mano rashomas dienorashtis taj dawgiawsia tik foto Cha cha ir jaw pries jas dar parashaw kur ten kas kajp Cha cha tiesiog noriu kad dawg prisiminimu butu vienoj vietoj, kad bet kuriam drauguj ar pazystamuj jas galima butu pasiziureti wienoje vietoje DrovusŽvaigždė

visi 5variantai ;]

dienorasciu nerasau bei ju net neskaitau…

nes cia patogu tai daryt ,tikrai nerasyciau dienorascio kokioj savo knygutej,cia ir fotkiu galim idet ir tvarkingai mintis isliet ir zinai kad nepasimes viskas Šypsena

kai nuobodu ir nėra ką veikt… atsisėdi… parašai nesamonę…
o tada žiūri, kaip gražiai ją komentuoja žmonės!!!

Shejp dbr jaw retokay rashaw diary Taip O komentaru skajcius taj man wisishkaj nerupi.Žvaigždė

Pasidalint mintim su kitais bangieciais apie tai, kas netelpa i forumu temu remus Šypsena

Rašau sau Nekaltas