Kodel panevezyje dauzomi banglai?

Kodel panevezyje dauzomi banglai?

nes jie su savo kelnem kur iki keliu klynas negali lengvai judetCha chaCha chaCha cha

ne nu tie shiauliechiai tai man visada kazhkokie keisti buvo ble… jau jai tu lengvai judeti negali tai vsio sudubasins kaip kokytai obuoli kaip ishvis nu net nezhinau ka kaip koki chhui pojmiosh ka ir viskas… Liūdna Liūdna
AAALLL liko nesusipratez… Aš nekaltas

shauliechiai na paaishkinkit PRASHAU…

Nes ten karaliauja forsai.

todel kad juos ir rejk dauzyt… banglai yra gaidziai…

ne tik Panevezy ar siauliuose jie dauzomi…

jo… visa lietuva :]]

kaip kazkur yra toks tikejimas. arabijoj. nu bbz kur… nuzudai balta ir koki ten ir tau tavo vaikam ir t.t. yra atleista… taip lietuvoj su banglais… Cha cha Cha cha Cha cha

Ple, gerai, kad du forsus su jeep’u panewezy suwazinejau prie MAXIMOS, kai man prisiparkuot normaliai neleido su sawo xuliganke. Dar norejos biski aplamdyt. Jei ka, as banglas ir is TaunoŠypsena))))

nIEKO NEBUS REIK DAUZYT VISUS BANGLIUZAS NES PRIVIS KAIP TARAKONU PASKUI NEISNAIKINSIM ir Milijonus metu gyvens paskui musu merkas nukabins Piktas isvis bus tragedija todel : Kas pamatot Bangla greit su masinele 0 numeriu i svio Cha cha genocida Banglams

Soryy jei ka izeidziau Cha cha

Jo…Kodel…?Kodel as negaliu uzsiaugint plauku? ir vaiksciot su p;aciom kelnem.Ka as kam nors gyvent trukdyciau

ka tu banble bl… kur tu gyveni. tuoj suorganizuosim… tavo mirti…

ok, skelbiam apk;ausa - kas blogiau - banglai ar forsai?

Actualy me, mano, kad forsai blogiau, bet ir banglu galetu nebut - tik vaizda gadinaCha cha

Todel kad Panevezy pats teisingiausias poziuris i banglus-pamatei ir duok kad nesikeltu!Taip buvo jau nuo seniai ir Panevezys laikosi sios tradicijos!!!VALIO PANEVEZIUI!!! O visus apipelijusius banglus-I VIETA!!!Piktas Paciupai bangla uz plauku ir galva i siena,i siena,o po to su kelenu i nosi,antra kart i ten kur buvo nosis,…Paskui spardai i kepenis,i inkstus o kai nebejuda issitrauki kisenini peiliuka ir nupjauni plaukus o placias kelnes supjaustai isilgai,juostelemis,…UUUUUiii kaip banglu nikenciu!Piktas

E vafli jei tu cia man tai nesivargink as ne banglas, savo gasdinimus gali sau pasilaikyt.Ir blia treningus viena kart issiplauk nes smirda jau.

Nors as neesu nei banglas nei skinhedas didesniais lapsardokais linkes vadindi forsus.Tie daunai pastoviai ne pa delu prisikabina gauna i kupra paskui is visu kampu pradeda lyst ir… Vaiksciotu tie *****ei po viena as juos taip dauzyciau… bet jie myzniai kruvom pastoviai kietuoliai.

susiparinau, nekenciu forsu

Manes nedomina nei banglai nei forsai nei kokie nors kitokie "gaidzhiai". Man yra geda kad Lietuvoj dar yra zhmoniu, kurie nori ka nors "dauzhyt" vien del to, kad tas kas nors yra shiek tiek kitoks. Atsitokekit… jei ka nors ir reikia dauzhyt, tai tik tuos, kurie kalba apie genocida… pusprochiai…

Piktas Banglus ****ina,nes iesko robertelio is aquariumo. I snuki jam!!! Baisu

Pagarba tau uz siuos zodzius