Kodėl pameta loginą?

Kodėl pameta loginą?

AhaTaip pas mane irgi tas pats, dazniausiai taip pasidaroBaisu kai einu i kokia tema ar foruma

Musu atsiprasymai. Siek tiek musu senelis serveris vargsta nuo didelio vartotoju skaiciaus, ir "pameta" prisijungima. Refreshinant dazniausiai prisijungia pakartotinai. Kitas (naujesnis) serveris yra dar testuojamas.

Nuo per didelio vartotoju skaiciaus?ApakęsApakęs Brangus Bangos adminai-yvairumo delei pasiklausinekit ,kiek pavyzdziui kokiam HESSEN`e (GER)vietinis operatorius vienu metu ant savo servo pavelka…Aš nekaltasKietas

taigi sako-testuoja nauja, seniai reikėjoLabas

Turima omeny, kad vartotoju skaicius zymiai kilstelejo (jeigu jis butu didelis, bet pastovus - tai jau kitas reikalas). Butent tai ir apsunkino serveriu darba. Kita savaite pajungsime i darba nauja serveri, todel atsiprasome uz tuos nepatogumus, kuriuos jus patiriate sia savaite.

2trepango: cia ne vartotoju skaiciuje esme, bet hardwaro pajegumuose. Dabartinis serveris - tai 1998 metu OS, 1998 metu diskai. Tai ir papjauna. Cha cha

nu ir pas mane lyg buvoTaip

Nors ir ne IT specas,bet aiskuGerainu ka ,lauksim greitesniu skersveju-sekmes banginiamsAlus

tai kad uzsikerta po kiekvieno zodzio…

Kaip graziai rankutes sudejes, kuklutis toks tas Baublys Cha cha

Bet sneka - tai malonu klausyti Taip

Ale gal nepigus Nekaltas

Gerai moka laika temt, jei tik ko nors rimciau prisidirbsiu iskart juos samdysiu… Šypsena

Išgamos Veee

Kažką čia painiojat.Tai ne gynėjai,o orų prognozių komentatoriai.

Sudziuve biski Šypsenabet galveles kaip reikalas Šypsena

kazin ar jie paxui uz tai mokes, ar paxas jiems?

Jusu teismui Cha cha sie teisininkai, kurie dabar taps (gal jau net tapo) izymiausi Lietuvoje advokatai Gerai

kaip kunigelis…