Kodel omnio rysys prasteja?

Kodel omnio rysys prasteja?

pastebejau jog skambinant i kitus tinklus is omnitelio vis dazniau trukcioja ir nieko nesigirdi (nauojant ta pati telefona ir skambinant tam paciam zmogui i tele 2 ar i bites ,retais atvejais i pacio omnio tinklus) blyn-vakar net susinervinau vietoj 2-3min turi seneket 4 ar 5 nes neimanoma susisneket,ypac su tele2 (gal ten pas tuos kazkokia betvarke dedasi?) bet kas svarbiausia ir su bite bei omniteliu.

daznai - kalbant su omniteliu-viskas liuks,nieks netraska,viskas puikiai girdisi,o kartais tiesiog kentet neimanoma.(nors ir vieta daznai buna ta pati is kurios skambinama)
kodel taip atsitiko?Cha chaLabasTaip

is anksto dekui

siaip susimastyt reikia, jei omnis-omnis gerai eina tai turbut omnitelis nekaltas, nes tada blogai su rysiu ir viduje butu Šypsena o T2 tai savaime aisku Šypsena

Man viskas normaliai

siaip pas mane irgi omnis, ir su visais tinklais viskas ciki Šypsena

Tai kas gi ten tai barbiukei darosi?

Gal jau telefona butu laikas keist???

Pas mane omnis, bet ryshys namuos tai PiktasBlogai. Trukineja… ish kambario i balkona laxtyt turiu Blogai.
Nezhinau kodel… Aš nekaltas gywenu senamiesty… ir tikrai ne telefone problema.

Omnitelis - tai didelė problema su savo “n” firmų įranga,ten ir sklypi visos jo problemos.Įrangos pastoviai “pjaunasi” Ignore o tai jaučia vartotojai kad Omnitelis jau visai Ignore.

Telefona pasikeisk Taip.

telefonai pas mane 3,- del viso pikto ir tevo ir motinos susitempiau,bet vis tiek tas pats-trukineja ,neimanoma susisneket,naudoju 2 omnio kortas, nesuprantu kas dedasi , Šypsena nujauciu kad omnis persistenge su tais naujasi klientais (top 4,5 ir panasiai),nes is tevu puses lygiai tokie patys nusiskundimai-tevas su tikrai normaliu telefonu (nauju ercsonu) laksto po kambari kaip nesakysiu kas ir gaudo rysi-net juokas ima,bet tikrai taip yra (anksciau kazkodel to nebuvo).Beje - kortele idejus ir i 6 nokia-viskas tas pats.gal sakau cia nuo vietos viskas priklauso?Šypsena bet kas cia butu jei ir senamiesty ir savanoriuose (centrine gatve juk) rysys butu prastas.
isvada -skambinant is tele2 ar is avilio (t.y. bites) kortos -buna tu trukinejimu bet daug reciau nei is omnio skambijant…
kodel???

skambini ir galvoji-susisnekesiu ar ne?PiktasTaip

Kiek teko girdėti tavo vietovėje Omnitelis turėtu perreguliuoti savo antenas ir t.t.Jei sakai anksčiau ten veikė gerai o dabar blogai.
Nors visko gali būti nesu aš technikas.

Beto reikėjo geriau Bite GSM pasirinkti ir dabar galva neskaudėtu. Labas

Bite GMS pas mane namuos puikiai weikia, o omnis… Blogai.
Jau pradedu mastyt, kad reikia pereit i Bite… Aš nekaltas

Seniai reikėjo pereiti ta padariau ir aš Labas

is omnio bet kada galiu pereit nes jokiu terminuotu sutarciu nelinkus pasirasineti , nebent tele2 pasiulytu labai jau gera telefona uz labai juokinga kaina - tada gal ir susigundyciau ,kaip ir daugelis musu… Šypsena

bet va kazkaip numerio keist nesinori,nes po to problematiska bus visiems ji perduot ar kazkaip informuot apie pasikeitimusŠypsena

…bet omnis tikrai suda mala,bent jau pas mane namie tai visada taip (tarkim laiptinej tai visiskai neimanoma susisneket-zmones net ragesi padeda-galvoja nu ir durna po 3-4 kart ta pati klausima uzduoda)ApakęsLiežuvisAš nekaltas

Numeri pasikeisti manau jokių problemų, verslininkai pasikeičia kurie tikrai didelius pinigus daro ir telefono numeris išdalintas užsienio partneriams.
O kad eilinis žmogus pakeis numeri turėdamas max 50 pažystamų tikrai jokių problemų apie tai informuoti.
Kas norės tas susiras.

p.s.
Beto kartais sveika pasikeisti numeri , apsivalai nuo nepageidaujamu skambučiu.

nu jo,kad 50 butu -tai as problemu nedaryciau ,bet dabar tikrai neiseis pasikeisti numeriŠypsena
teks kazkaip kentet-gyvenamos vietos del mob tel velgi nekeisiŠypsena

negeraiŠypsena

O Bite su savo vieninteliu Ericssonu sedi giliam sh. Daznos rysio problemos. Klientai nepatenkinti nuolat trukinejanciu rysiu, Bite visa beda vercia ant telefonu gamintoju. Telefonu gamintoju atstovai irodo, kad telefonai geri, o kaltas operatorius, bet klientas kaip visuomet apmulkintas lieka.
Tele2 Ericssono iranga iskeite i patikimesne Siemens. Omnitelis taip pat naudoja Siemensa.
Is patirties galiu sakyti, kad skambinant tarp siu dvieju operatoriu rysys geriausias, tik skambinant i Bites tinkla arba is jo kyla problemos.
Neretai nutikdavo taip jog skambinant draugui i Bite buvo neimanoma susikalbeti ir tekdavo perskambinti jo broliui kuris budavo salia ir turedavo Omniteli.
Su Tele2 nutikimu buta taip pat nereliu. Skaminau i laidini, kalbejau mazdaug 27 minutes. Kita diena draugelis man bande irodineti kad as jam is vakaro ne is mobilaus skambinau, o tipo is laidinio, nes rysys ir garso kokybe buvo super gera - nei jis nei as per visa pokalbi jokio menkiausio trukinejimo negirdejo, nor rysio rode tik 2-3 palkas is 5.

Omnitelis tikriausiai pastate netoliese dar viena bazine ir paleido bandomajam laikotarpiui ir tuo tarpu perstate senaja per kuria anksciau jus jungdavo. Patarimas butu tox: skambinti arba rasyti mail’us Omniteliui ir issakyti problemas. Privalo sutvarkyti. Trukinejancio rysio problemos su Omniteliu, tai retenybe.
Paziurekite situs rysio zemelapius Omnitelio ir Bites, po palyginimo ir atsoks fantazija pereiti i Bite.

http://www.gsmworld.com/cgi/imap_gsminfo.pl5?cou=lt&net=bi&frame=middle

http://www.gsmworld.com/cgi/imap_gsminfo.pl5?cou=lt&net=om&frame=middle

palyginimui dar ir Tele2

http://www.gsmworld.com/cgi/imap_gsminfo.pl5?cou=lt&net=lk&frame=middle

Atkreipkite demesi i tamsesne melyna spalva - "High Quality Coverage" ir sviesesne melyna - "Variable Quality Coverage"
Geriausia palyginimui visa sita atsidaryti 3 skirtinguose languose.

Skirtumas tarp Bites ir Omnitelio labai didelis, Tele2 ir tai didesne teritorija uzima "High Quality Coverage" nei Bite. Visiskai nesistebiu kodel tiek daug norinciu tapti T2 abonentais.

Ar dar yra norinciu pereiti is Omnitel i Bite?

O Bite su savo vieninteliu Ericssonu sedi giliam sh
Būtent kad ne , tai įrodo kad vieninga įranga dirba tikrai geriau ir tiksliau ,ne taip kaip ten kur pjaunasi.

Klientai nepatenkinti nuolat trukinejanciu rysiu, Bite visa beda vercia ant telefonu gamintoju. Telefonu gamintoju atstovai irodo, kad telefonai geri, o kaltas operatorius, bet klientas kaip visuomet apmulkintas lieka. Kol esu Bitės klientas niekada neturėjau tokių problemų,bet už tai būnant Omnitelyje tokios problemos būdavo pastoviai ir OMNITELIS visada versdavo kalte telefono aparatui ar dar kokiems nebūtiems dalykams.

Is patirties galiu sakyti, kad skambinant tarp siu dvieju operatoriu rysys geriausias, tik skambinant i Bites tinkla arba is jo kyla problemos.Dar neteko apie tai girdėti,tamsta tai pirmas sako. Cha cha

Omnitelis tikriausiai pastate netoliese dar viena bazine ir paleido bandomajam laikotarpiui ir tuo tarpu perstate senaja per kuria anksciau jus jungdavo. Patarimas butu tox: skambinti arba rasyti mail’us Omniteliui ir issakyti problemas. Privalo sutvarkyti.
Tikra teisybė,teko apie tai girdėti nors ir nesu technikas.

Trukinejancio rysio problemos su Omniteliu, tai retenybe.
Tikrai ne , man būnant Omnitelio klientų buvo labai dažnai,pas kolegas su Bitės klientais tuo metų tokių dalyku tikrai nebuvo.

Paziurekite situs rysio zemelapius Omnitelio ir Bites, po palyginimo ir atsoks fantazija pereiti i Bite.
Man nuo Omnitelio atšoko fantazija , spekuliantai ir tiek , tiek anksčiau pradėjo už Bite ir net dar nieko gero neparodė. Tuoj Omniteli Tele2 aplenks Cha cha Labas

Visiskai nesistebiu kodel tiek daug norinciu tapti T2 abonentais.
Tikrai ne del ryšio žmonės renkasi Tele2 Cha cha Cha cha Cha cha (p.s. įdomu kiek TELE2 turi juridinių klientų? Tikrai nėra jų norinčių Cha cha )

Ar dar yra norinciu pereiti is Omnitel i Bite?
BUVO IR BUS DAR DAUGIAU,NEGI TAMSTA TOKS NAIVUOLIS Cha cha Cha cha Cha cha

Heh ner ka ce sneket ka besakytumet omnis wistiek geriausiais operatorius net negalima lygint su tele2 ar bite. Kajp mersas ir zapas Šypsena