Kodel neverta pirkt MAC
Galit padiskutuot Gal kas irodys, kad MAC yra kazkas unikalaus viduje, nei paprastas PC. Bet kolkas as netikiu tuo.
Kadangi limitas paveiksliuko 250 biteje, tai teko sumazint ir suprastint kokybe. Va originalas: zinokite.kapirkti.lt/wp-content/uploads/2010/09/mac01.jpg< /A>
Diskusija bus kontroliuojama. Žinutės, kuriose bus rėkiama be faktų, gali būti trinamos
Na Mac Pro nera pati “cost effective” darbo stotis. Taip kad is emes palyginimas kaip ir tinkamas, bet… Paskaitykit zmoniu nuomones po orginaliu postu thenextweb.com/apple/2010/09/11/why-you-shouldnt-buy-a-mac/ ir digg.com/news/story/why_you_shouldn_t_buy_a_mac_pic
Yra ant mac’o 3ds max kurios nors versijos ar tik per bootcamp’ą ar virtualizaciją pasileist jį galima? P.S. macpro korpusas man patinka
.
neįrodysiu Ilgai ieškojau macpro pliusų kad pateisint tą nesveiką kainą… neradau.
Kvailos man atrodo tokios fleimų provokacijos Mac Pro yra “workstation” tipo kompiuteris. Gali eit pažiūrėt kiek kainuoja HP workstation’ai
Ir viskas bus aišku
o šitą “analizę” daręs žmogus ryškiai nesupranta nieko apie kompus
ir išvis man tai primena tuos berniukus su biblijom, kurie eina pas žmonės į namus ir aiškina kaip gyventi
nepatinka Macai - nepirkit ir nep___t proto tiems, kuriems patinka. Ačiū už dėmesį
pasisiauses > bus faktų ar jau trint?? Pie-Man > paskaičius komentarus, ten pagrinde visi tik OS lygina, o ne hardware, tad tai nebesisieja su pagrindine mintimi - hardwaro lyginimu.
Dubli, g nereikia tokios idiotiškos cenzūros? Išreiškiau nuomonę apie tokias provokacijas ir tiek. Kokių tu faktų nori iš manęs? Nematai, kad čia norima dar vieno beprasmiško fleimo?
Įprastai, kai žmonės reiškia savo subjektyvią nuomonę, jie tai pamini prieš ar po teiginio pateikimo. O šiaip tai teisingai viename komentare pasakė, kad reikia pirkt kūdžiausios komplektacijos ir susipirkt viską papildomai pačiam, ką norima turėt iš tikro (ramai, hdd). Edit: beprasmiško fleimo nebūna, kai kalbama įrodant faktus, o ne “mol aš manau taip ar kitaip”. Bent jau aš visą diskusiją čia įsivaizduoju pateikinėjant konkrečių komplektacijų apple ir kitų gamintojų kompus. OS - ne rodiklis. Čia aptarinėjame techninę įrangą. Išmokit susikoncentruot, nebus ir fleimo
ne provokacija o paprastas faktu palyginimas. Gi juodu ant balto parasyta informacija. As tik viena ka gera mac matau- dizaina. Jau sito man nenuneigs. O hardware…jau senai klausinejau maniaku,kad paaiskintu ta stebukla, alia nepaaiskino apart vapaliojimo apie OS. Bet gi man dzin ant os jei klausiu apie hardware stebukla. Zodziu tiek.
Ta pati geležis, tik kaina tarpgalaktinė .
Is originaliu komentaru i ka atkreipiau demesi tai, kad apple supportas nepalyginamai geras. Tikiu, bet uz tai moket nereik juk. Nes gal net nepasinaudosiu tuo supportu. pasisiauses: sakai kvailos? O uzkelti ant daliu kurios realiai yra pigesnes tai nera kvaila? Suprantu, kad dauguma perka mac’a kas turi uz ka pirkti, bet turejimas pinigu ne priezastis uz viska permoket. Panasiai, kad parduodu telefona uz 200lt, bet kadangi tu turi daug pinigu tu ji is manes pirk uz 400lt. Nors turiu pazystama kuris pastoviai verkia kaip mazai pinigu, ant mokesciu kiek sueina, sunku pragyvent ir t.t. bet turi mac’a ir iphone. Dar iphone pardave ir pirko 3g iphone. Tai jei toks zmogus perka, matyt tai nera vien fanbojizmas. Tai gal kas paaiskins kuo tas mac’as toks stebuklingas?
Cia slypi psichologiniai aspektai turbut.
Manau rimtas argumentas - ant Mac’ų nėra kreivų rankų sindromo.
TeaR, taip, kvailos, nes 99 procentai atvejų žmonės lygina skirtingų klasių IR kategorijų produktus paima kokį Maximinį kompą už 1500 litų ir lygina su iMac’u arba Mac Pro…
Realiai normalios tos Mac’ų kainos kai lygini su ANALOGIŠKOS klasės alternatyvom. Tik va RAM/hardai/priedai iš Applo yra labai overpriced.
pasisiauses, tik tas tik nemažą dalį kainos sudaro. Prisidėsiu prie Dubliaus. Duok čia panašios kainos HP, Dell Workstationo duomenis. Tada šnekėsim. Na kas gali tai įtakoti. Surinkimo kokybė? Nemanau, kad ten gali būti kažkas tokio nerealaus ir dar nežinia kur juos surenka ir kas. Motininė beje kieno? Apple gamina hardus? Ar jie tik uždeda savo casing?
Pabandžiau hp puslapy surinkt. Tik neradau varianto su dviem procais. Pasirinkau 6 branduolių extreme Core i7. 9 Gb RAM, 1,5 TB HDD, 5570 Radeon 1 GB, Win7 Pro, BluRay - sumoj gavosi 2.189$ Su dviem procais būtų brangiau, bet ar daugiau? 25 colių HP monitorius 289$. Pas Dellus irgi nėra workstationų su 2 procais, čia jau labiau serverių svorio kategorija, bet tada nebus geros video pasirinkimo ir tik paprastas dvd-rw ir dar kai kur neatitiks. Kažkoks nestandartinis Apple workstationas Dell Workstationą surinkau su 1 Xeon 6 core, 4 GB RAM, 1,5 TB disku, Win7 Pro, Quadro FX 512 MB plokštė ir 20 colių monitorius už ~4.500$ (Precision serija)
h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/12454-12454-296719-30790 7-4265709-3211286-3211287-3922612.htmlĖmiau šitą, nes kainą panašiausia į mac pro modelį už 2499 Nu ir ką? Mac Pro vistiek geresnis praktiškai viskuo… Palyginam (HP workstation pirmas, Mac Pro antras) Procesorius - Amd 2.5GHZ 6 MB L2 cache Quad Core prieš **Intel Quad Core Xeon 2.8 GHZ 8MB L3 cashe (Nahalem)**Operacinė - Windows Vista Business 32bit prieš **Snow Leopard (64bit savaime aišku)**RAM - 4 GB 667 MHz DDR2 SDRAM prieš 3GB DDR3 ECC SDRAM HDD - 500 GB 7200 rpm SATA prieš 1TB 7200-rpm SATA GPU - not included prieš ATI Radeon HD 5770 1GB Optinis drive - 16X DVD+/-RW SuperMulti SATA prieš **18x SuperDrive with double-layer support (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)**FireWire - 0 prieš **4 (du prieky, du gale)**Wi-fi - not included prieš 802.11n Wi-Fi Bluetooth - not included prieš # Bluetooth 2.1 + EDR AUDIO - Integrated High Definition audio with Jack Retasking capability prieš Analog stereo line-level input and output minijacks, Multichannel audio through Mini DisplayPort PCI slot - 1 PCI and 2 PCIe x16 prieš Three open full-length PCI Express 2.0 expansion slots with mechanical support for 16-lane cards Na ir dizainas ant Mac Pro tikrai aukštesnės klasės. Taigi… kaip matot… kai lygini tos pačios kategorijos produktus, ni___ja tie Macai nėra overpriced
Mac’o tikrai neapsimoka pirkti Aš visiškai nenorėčiau, kad jų rinkos dalis atitinkamai didėtų ir, tuo pačiu, virusų kūrėjų susidomėjimas operacine sistema
Dabar taip ramu