Kodėl mums taip patinka kai dovonaja gėles?
2mykoliukas
tai ar vakar kam nors padovanojai bent viena gelyte;-)
Man isvis labai patinka kam nors ka nors dovanoti, jei galiu sau tai leisti… Man patinka tas momentais, kai zmogus gauna dovana ir tu pamatai kad ji jam patiko. Nezinau kodel bet as tada pats jauciuosi laimingas, beveik lyg pats buciau geliu gaves. O geles dovanoti yra lengva ne tik todel kad tai nera milijonai. Tiesiog kitas dovanas dovanoti paprastai reikia kokios nors progos, o geles… tiesiog taip sau. Atsimenu keleta kartu buvau itin teigiamai nusiteikes, pamaciau denyva mociute jas pardavinejant. Pagalvojau, kad vis tiek zymiai daugiau per gerkle ir skrandi praeina - nupirkau ir atidaviau uz 50 metru pirmai pasitaikiusiai simpatiskesnei panelei… Fainiausia yra tai, kad iki siol apie tai pagalvoju ir kiekviena karta pats sau nusisypsau.
Cia gal atsakymas i klausima, kodel MES JUMS DOVANOJAM geles…
Del to kad vienems patinka jas dovanoti o kitiems jas priimti
Shiaip tai kvaila, na bet ta proga visoms .
nematau nieko kvailo…
musu mergaitem tikrai reikia demesio , o gele kaip vienas is paivairinimu to skiramo demesio
man patinka geles dovanot. nors tikrai nedarau tai daznai… ( ir proga nebutina).
del ko mes cia esam , jei ne del Jusu…
Na man pachiai asmenishkai labiau patinka kai dovanoja ka kita nei geles… Bet geles taipogi labai labai dzhiugina, nes tuo parodoma, kad Tave kazhkas prisimena ir Tu kazhkam rupi…
Dekui tuo pachiu visiems, kurie shiandien sveikino mane ir taipogi sveikinu visas moteris bei merginas
Tai kodėl mums moterims taip patinka kai dovanoja gėles (aišku, tinka ir kitos dovanos)
Man tai labiau patinka, kai dovanoja geles nei kitas dovanas O geles yra vyriskos puses demesys tavo asmeniui, todel jos taip pamalonina musu sirdis;-)
Vyriskas demesys ir taip savaime yra gerai, moteriskai sielai atgaiva O gelytes praskaidrina gyvenima ir privercia sypsotis
Besisypsanti moteris yra laiminga moteris, o tai yra tai ko reikia kiekvienam vyrui
Labai malonu, kad dar yra tokių vyrų, kurie taip galvoja…